ŠOKANTNO! MALO DETE NAZVALO NOVAKA "TATA"! Majka nije znala šta da kaže (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

06.08.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna situacija.

ŠOKANTNO! MALO DETE NAZVALO NOVAKA "TATA"! Majka nije znala šta da kaže (VIDEO)

Foto: Profimedia

Najbolji teniser svuh vremena Novak Đoković, stigao je i do zlatne olimpisjke medalje čime je krug zatvoren. On je u finalnom meču pobedio mladog Španca Karlosa Alkaraza, koji se lavovski borio.

Interesantna sitacija je zabeležena na društvenoj mreži TikTok, od strane jedne majke. Naime, dok je sa svojim detetom pratila jedan teniski meč Novaka Đokovića, dete je samo izgovorilo "Tata, tata". Kada je ona pitala gde, dete je pokazalo prstom u Novaka Đokovića. Majka je ostala u šoku, ali joj je ipak jasno zašto dete misli da mu je Novak otac.

- Okej, Moj muž mnogo liči na Novaka Đokovića. Ako ga znate i ako ste ga ikada videli, onda znate o čemu govorim, ljudi ga redovno zaustavljaju - rekla je majka.

 

 

Novaku Đokoviću je ovo jedino zlato koje mu je nedostajalo da upotpuni kolekciju. Ovim ostvarenjem Novak se upisao u istoriju tenisa i kao peti igrač kome je pošlo za rukom da uzme sve Gren slem titule, prigrli i najsjajnije olimpijko odličje čime se pridružio Andreu Agasiju, Štefi Graf, Sereni Vilijams i Rafaelu Nadalu koji su to pre njega učinili.

Uz mnoštvo rekorda koje je tokom karijere oborio, Đoković je na Olimpijskim igrama u Parizu ostvario nešto što nikome do sada nije pošlo za rukom. Naime, srpska sportska ikona je do zlatne medalje stigla bez izgubljenog seta. Takođe, upisao se i kao najstariji teniser koji je osvojio zlato na Olimpijskim igrama, i koji je uopšte došao do finala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading