BILI ZAJEDNO U PARTIZANU, A SAD NAJVEĆI NEPRIJATELJI: Avramović i Egzum se nisu ni pozdravili (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Olimpijske igre 2024

06.08.2024

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A sve je počelo od gurke.

BILI ZAJEDNO U PARTIZANU, A SAD NAJVEĆI NEPRIJATELJI: Avramović i Egzum se nisu ni pozdravili (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije je danas u četvrtfinalu nadmašila reprezentaciju Australije sa 95:90 u produžecima i time se plasirala u polufinalnu utakmicu, gde će se susresti sa boljim između Amerike i Brazila koji će igrati večeras u 21:30 časova.

U četvrtfinalu meča između Srbije i Australije, došlo je do jednog izuzetno snažnog duela između srpskog reprezentativca Aleksa Avramovića i Australijanca Dantea Egzuma. U 28. minutu meča, Avramović je uspeo da izbaci Egzuma iz ravnoteže i pošalje ga van terena, pritom ga telom gurajući u reklame. Ovaj potez je izazvao burne reakcije, ali je Avramović nakon svega iskazao korektnost i izvinio se za svoje postupke.

 

 

Nakon ovog incidenta, sudije su odlučile da kazne Avramovića zbog nesportske lične greške, što je bilo očekivano s obzirom na agresivnost koju je pokazao u ovom duelu. Energija koju je Avramović uneo u meč bila je od ključnog značaja za Srbiju, posebno imajući u vidu da su uspeli da se vrate nakon zaostatka od čak 24 poena iz prvog poluvremena.

Zanimljivo je da je ovaj duel bio i susret bivših saigrača iz Partizana, što je dodatno pojačalo tenziju između Avramovića i Egzuma. Njihov odnos na terenu pokazao je koliko su obojica bili posvećeni pobedi svojih reprezentacija, ali i koliko je rivalstvo bilo intenzivno.

Međutim, nakon kraja same utakmice, kada su se igrači međusobno pozdravljali, Avramović i Egzim su izbegli međusobni pozdrav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading