OVAKO JE JOKIĆ DONEO SRBIJI PLASMAN U POLUFINALE OI! Specijalitet direktno iz Sombora (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završnica za infarkt!

OVAKO JE JOKIĆ DONEO SRBIJI PLASMAN U POLUFINALE OI! Specijalitet direktno iz Sombora (VIDEO)

Foto: Profimedia

Košarkaši Srbije su se plasirali u polufinale Olimpijskih igara posle nestvarne pobede nad Australijom nakon produžetaka od 95:90!

Verovatno pet godina života nam je svima skraćeno posle ovakvog četvrtfinala. Gubili smo čak 24 razlike u prvom poluvremenu, a onda smo u trećoj četvrtini već vodili posle neverovatnog preokreta. I održavali smo tu prednost sve do poslednjih sekundi, kada je neverovatni Peti Mils pogodio još jednu ludu dvojku i poslao meč u produžetke.

A tamo, ništa manji stres. Odlično je otvorio dodatnih pet minuta Dobrić trojkom, ali kada je Gidi uzvratio za vođstvo "kengura" nije dobro izgledalo za "orlove" na dva minuta do kraja. I onda se pojavio Nikola Jokić. Horog, izgubljena, pa ukradena lopta, a onda i čuveni "sombor šafl" i pogodak iz okreta za +3 na 30 sekundi do kraja! 

 

 

Posle ukradene lopt Petruševa u najbitnijem trenutku na meču Bogdan je izborio penale odakle je poslao Srbiju u polufinale i vrlo verovatno zakazao susret sa Amerikom!

Svi su u drugom poluvremenu izgledali daleko bolje nego u prve dve četvrtine i svako je imao svoj doprinos na terenu. Dobrić je još jednom bio precizan van linije 6,75 i Bogdan je konačno pogodio za dugo čekano vođstvo Srbije. Usledila je rezultatska klackalica, taman kada bismo se malo odlepili, Australijanci bi se, kako to uvek i biva, vratili. I tako beše i na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading