MORAŠ DA IGRAŠ SA NAJBOLJIMA DA BI NAPRAVIO NEŠTO VELIKO! Moćna poruka Vase Micića!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija je ostvarila neverovatan trijumf!

MORAŠ DA IGRAŠ SA NAJBOLJIMA DA BI NAPRAVIO NEŠTO VELIKO! Moćna poruka Vase Micića!

Foto: Profimedia

Košarkaši Srbije su se plasirali u polufinale Olimpijskih igara posle nestvarne pobede nad Australijom nakon produžetaka od 95:90. Jedan od najboljih igrača na terenu bio je Vasilije Micić, koji je podelio svoje utiske nakon meča. On je istakao da je ovo iskustvo igranja košarke, naglašavajući značaj spremnosti za pobedu u poslednjim sekundama utakmice.

 - Ovo je iskustvo igranja košarke, da budemo spremni da pobedimo u poslednjoj sekundi. Prvo da SAD pobedi Brazil, pa ćemo videti. Pokušaćemo da se spremimo u odnosu na ono prvo iskustvo s njima. Moramo da ohladimo glave i spremimo se -  počeo je srpski plejmejker - rekao je Micić i dodao:

Foto: Profimedia

Vasilije Micić

 - Australijanci su nas uništili, nanjušili su nam krv, nekako smo uspeli da se vratimo u igru i odigramo dobro taj produžetak. Treba da učimo iz svakog napada, hteli smo da pobedimo i u poslednjoj četvrtini, ali kao da je nestalo snage. Onda se pojavi Avramović sa beskonačnom energijom i izuzetno ga poštujem. Svi momci su ovde veoma bitni da bismo bili tim - nastavio je plejmejker Šarlota.

Dotakao se i Nikole Jokiča.

 - Prvenstveno sjajan momak, srećni smo što je ovde i on je srećan što je ovde - istakao je Vasa.

Naveo je da su ovakve utakmice najteže, ali i slađe.

 - Ovakve su eliminacione utakmice, ako misliš da je sve gotovo, promeni se. Sreća da imamo iskustva za ovakve stvari. Ovakva je pobeda možda i slađa. Svi imamo rutinu kako se oporavljamo, da se igra dan za dan i slično. Treba da se smire strasti i telo pripremi - jasan je Micić.

O eventualnom duelu sa Sjedinjenim Američkim Državama.

 - Ne znam da li ćemo ih gledati, verovatno u hotelu. Razmišljam da moraš da igraš sa najboljima ako hoćeš da napraviš nešto veliko - podvukao je Vasilije Micić.

Foto: Republika.rs

Republika u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading