GOTOVO! Žarko Lazetić sve BLIŽI TSC areni!

Autor:

Sport

06.08.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski stručnjak se vraća na mesto uspeha.

GOTOVO! Žarko Lazetić sve BLIŽI TSC areni!

Foto: Profimedia

Nakon odluke žreba u Nionu za plej-of Lige Evrope, čini se da se Žarko Lazetić vraća na mesto svog najvećeg trenerskog uspeha - Bačku Topolu. Kako stvari stoje, njegov tim, poznat kao "ponos Izraela", ima priliku da se suoči sa TSC-om u borbi za plasman u Ligu Evrope.

Makabi, čiji je Lazetić trener, uspešno je započeo put ka ovom cilju, pobedivši Panevežis iz Litvanije rezultatom 2:1 u prvom meču plej-ofa. Perec je postigao prvi gol već u 3. minutu, nakon asistencije Jehezekela, dok je Turgeman udvostručio prednost sedam minuta kasnije. Iako je Panevežis uspeo da ublaži poraz golom Gusaisa u 70. minutu, Makabi je zadržao prednost.

Foto: Profimedia

Žarko Lazetić

Revans meč između Makabija i Panevežisa zakazan je za sedam dana u Tel Avivu. S obzirom na dosadašnje performanse, nema sumnje da će četa Žarka Lazetića dati sve od sebe da odbrani stečenu prednost i obezbedi plasman u narednu fazu takmičenja.

 

 

 

 

Ukoliko se plasiraju, sledeći izazov biće im duel sa TSC-om, što predstavlja potencijalni povratak Lazetića u Bačku Topolu, gde je ostvario svoj najveći trenerski uspeh. S obzirom na značaj ove situacije, veliko interesovanje vlada za dalji razvoj događaja i potencijalni povratak Lazetića na staro poznato mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading