AVRAMOVIĆ O SUKOBU SA EGZUMOM PA IMAO HIT IZJAVU: Evo šta je poručio Aleksa!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nisam mogao više, slomio sam se ceo, majke mi - naveo je Aleksa.

AVRAMOVIĆ O SUKOBU SA EGZUMOM PA IMAO HIT IZJAVU: Evo šta je poručio Aleksa!

Foto: Profimedia

Košarkaši Srbije su se plasirali u polufinale Olimpijskih igara posle nestvarne pobede nad Australijom nakon produžetaka od 95:90.Jedan od ključnih igrača u ovom istorijskom trijumfu bio je Aleksa Avramović, koji je istakao da je vera u pobedu i snaga koju im je dao Gospod bili presudni u ovom meču.

- Nisam mogao više, slomio sam se ceo, majke mi... Ne možete da verujete! Na -24 gledamo kako ubacuju... Šta da vam kažem? Prvi put u životu sam verovao u svakom momentu, nismo gubili pamet i razum. Verovali smo da će nam Gospod dati snage da pobedimo, to se desilo - rekao je Aleksa. 

Na kraju meča srpski plejmejker je otrčao u zagrljaj Ognjenu Dobriću. Bio je novi-stari košarkaš Crvene zvezde pravi motor ekipe kada nije išlo, a Avramović objašnjava da je njegova trojka okrenula čitav tok utakmice. 

- Vodili smo, grešili smo, a najvažnije je što smo na kraju pobedili. Dobrić je dao mnogo važnu trojku kada smo se vraćali. Mašili smo zicere i onda je on dao trojku za -4, tada smo znali da imamo utakmicu - naveo je Avramović.

Sredinom treće deonice Avramović je zaradio tehniču grešku nakon što je u duelu oduvao Dante Egzuma. Australijanac mu je bio saigrač u dresu Partizana zbog čega je taj momenat mnoge začudio, ali Aleksa kaže da je sve vrlo brzo rešeno te da zle namere nije bilo. 

- Ma jeb... Bože me oprosti... Izvinuo sam se Danteu odmah, on je najbolji saigrač kog sam imao ikada, moj brat. Želeo sam da napravim faul da uđe Vasa, bio je jako grub i izvinjavam mu se zbog toga. Popričao sam se sa njim, sada razmišljam samo da se oporavimo. Ne znam gde se nalazim - poručio je Aleksa Avramović.

Foto: Republika.rs

Republika u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading