TRI PUTA PO SRPSKI! Bogdanović i Adetokumbo se IZLJUBILI kao prava PRAVOSLAVNA braća! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjoj utakmici reprezentacija Srbije je ostvarila ubedljivu pobedu, a ono što je uradio Boganović - oduševiće vas

TRI PUTA PO SRPSKI! Bogdanović i Adetokumbo se IZLJUBILI kao prava PRAVOSLAVNA braća! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nije strana činjenica da su Srbi i Grci pravoslavna braća, a da je tako pokazali su još jednom Bogdan Bogdanović i Tanasis Adetokumbo. Njih dvojica su na kraju utakmice oduševili navijače kada su došli jedan do drugog, zagrlili se i poljubili tri puta u obraz.

"Orlovi" su Grke savladali ubedljivom razlikom od 94:72, a to je bila i poslednja utakmica na pripremama.

Srbija je završila pripreme za Olimpijske igre i uskoro će putovati u Lil. Nakon uspešnih pripremnih utakmica, naši košarkaši su spremni da se suoče sa najboljim ekipama sveta i pokažu svoje umeće na velikoj sceni. U nedelju ih očekuje izazovna utakmica protiv selekcije Amerike, a navijači sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će naši momci odmeriti snage sa jednim od najjačih košarkaških timova.

Podsetimo, najviše poena na sinoćnjem meču je postigao Bogdan Bogdanović koji je imao 19 poena, 16 je dodao Nikola Jokić. Filip Petrušev je imao 15, Nikola Milutinov 11, a 10 Nikola Jović. Kod Grka je najbolji bio Janis Adetokumbo sa 17, a dvocifren je bio Papanikolau sa 10.

Uzbuđenje raste kako se Olimpijske igre približavaju, a navijači srpske reprezentacije sa nestrpljenjem iščekuju kako će se naši košarkaši predstaviti na najvećoj sportskoj smotri. Ovo je definitivno jedan od najuzbudljivijih trenutaka za srpsku košarku, a nadamo se da će naši momci pokazati svoj vrhunski talenat i borbenost na Olimpijskim igrama u Lilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading