HOROSKOP ZA SREDU 24. JUL! VODOLIJE, ulazite u flert sa osobom koju dugo poznajete, RIBE, zaboravite glas razuma i sledite osećanja!

Autor:

Vesti

24.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA SREDU 24. JUL! VODOLIJE, ulazite u flert sa osobom koju dugo poznajete, RIBE, zaboravite glas razuma i sledite osećanja!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi. Prihvatite nečije izvinjenje. Bikovi, na emotivnom planu ste stabilni, zadovoljni i ne želite promene. Prija vam trenutni partner. Blizanci, važno je da pravilno kontrolišete impulse i osećanje ljubomore. Partner neće mirno trpeti vaše primedbe. Rakovi, ponekad upornost i velike reči nisu dovoljne da biste ostavili kompletan ili željeni utisak pred bliskom osobom.

Lavovi, partner postavlja različita pitanja, a od vas očekuje istinu u stilu neoborivih dokaza. Device, ukoliko ste u vezi, ovaj dan vam donosi sklad u partnerskim odnosima. Shvatili ste, napokon, da je to najvažniji segment života. Vage, priuštite sebi potpuni emotivni užitak ili neku uzbudljivu zabavu udvoje. Raduje vas nečije prisustvo.

Škorpije, u susretu s voljenom osobom sve može da se promeni na jednostavniji način, pokažite dobru volju. Strelčevi, dobijate komplimente sa svih strana i uživate u pažnji. Tokom današnjeg dana možete biti u raznim iskušenjima. Jarčevi, ako su vaša osećanja u skladu s glasom razuma, postupite po savesti, bez detaljnih objašnjenja i osećanja krivice.

Vodolije, kroz opušten razgovor s osobom koju dugo poznajete ulazite u flert i sve se dešava nekako spontano. Ribe, bolje je da u određenim situacijama zaboravite na glas razuma i sledite osećanja.

Vaš celokupan horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading