PEŠIĆ MORA KAO SA TEODOSIĆEM? ON je podbacio na pripremama, hoće li ići u Pariz?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li ga Kari precrtati?

PEŠIĆ MORA KAO SA TEODOSIĆEM? ON je podbacio na pripremama, hoće li ići u Pariz?

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije uspešno je završila pripremni period pred Olimpijske igre savladavši sinoć pred punom Arenom Grčku sa ubedljivom razlikom.

Tako većina "orlova" nakon trijumfa nad Janisom i družinom ide puna samopouzdanja u Pariz, ipak, postoje i oni koji se nisu dovoljno dokazali u ovom kratkom periodu.

Negde je očekivano bilo da sa spiska "otpadnu" Jaramaz, Ristić, kao i Pokuševski koji je zaista pokazao i manje od očekivanog, što se može reći i za njegovog klupskog kolegu - Vasilija Micića.

Igrao je Vasa za nacionalni tim i onda kada zaista nije bio u stanju i zadužio ga, ali čini se da u ovom periodu nije pokazao sav svoj arsenal. To je, uostalom, i sam rekao sinoć nakon pobede posle koje ga je i Pešić ipak pohvalio.

Republika

Foto: Starsport

Micić protiv Grčke

- Neki svoj lični put prolazim već mesec dana. Pokušavam da uhvatim ritam. Svi smo u različitim periodima završili sezonu, meni je trebalo malo više vremena da se uvedem u ritam i dalje se uvodim. To nije nikakav izgovor, već realnost. S druge strane ovo je reprezentacije, svi moramo da budemo deo tima i da doprinosimo na koji god način. Danas sam se potrudio na taj način, sledeći put će biti nešto novo. Mnogo smo talentovani i ne mislim da uopšte imamo neki problem sa napadom, sve je to neki proces, konstantovao je Micić posle okršaja sa Helenima.

Jasno je da će u Parizu morati bolje, ali samo Pešić odlučuje o tome hoće li mu verovati i povesti ga, ili će Vasa pak, biti precrtan kao Teodosić pre dve godine.

Kari će danas doneti odluku o tome ko ide u Pariz, a, koga bi ste vi precrtali sa sledećeg spiska?

Vasilije Micić, Aleksej Pokuševski, Bogdan Bogdanović, Nikola Jović, Nikola Jokić, Aleksa Radanov, Marko Gudurić, Vanja Marinković, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev, Nikola Milutinov, Dušan Ristić, Aleksa Avramović, Ognjen Jaramaz, Dejan Davidovac i Uroš Plavšić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading