SRPSKI REPREZENTATIVAC DOMINIRAO: Kod Piksija dobija šansu na kašičici, a sada je heroj svog tima!

Autor:

Sport

23.07.2024

23:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlična partija srpskog fudbalera.

SRPSKI REPREZENTATIVAC DOMINIRAO: Kod Piksija dobija šansu na kašičici, a sada je heroj svog tima!

Foto: Profimedia

Fudbaleri praške Sparte ostvarili su važnu pobedu u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona nad irskim timom Šamrok rezultatom 2:0. Ova pobeda je bila od presudnog značaja za tim iz Praga, a jedan od ključnih igrača bio je srpski reprezentativac Veljko Birmančević.

Veljko Birmančević se istakao u ovoj utakmici postigavši gol u 64. minutu, čime je postavio konačan rezultat od 2:0 u korist Sparte. Njegov doprinos ovom trijumfu bio je od izuzetnog značaja, te je time zasluženo stekao status junaka meča.

Foto: Profimedia

Veljko Birmančević

Ova pobeda nad Šamrokom je značila da je Sparta napravila značajan korak ka trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Njihov cilj je da se plasiraju u grupnu fazu takmičenja, a ovaj trijumf je bio ključan korak ka ostvarenju tog cilja.

Veljko Birmančević je pokazao svoju vrednost kao igrač u ovom meču, pruživši izuzetan doprinos pobedi svog tima. Njegova golgeterska veština i sposobnost da igra pod pritiskom su bili od presudnog značaja za Spartu u ovoj važnoj utakmici. S obzirom na to da je postigao odlučujući gol, Birmančević je zasluženo dobio velike pohvale od strane navijača i stručnog štaba.

Sparta će sada sa dodatnim samopouzdanjem nastaviti svoj put ka Ligi šampiona, a uloga Veljka Birmančevića će svakako biti od ključnog značaja u ostvarenju njihovih ambicija u ovom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading