NE IDE NA OLIMPIJSKE IGRE ZBOG ŽENE! Najbolji NA SVETU propušta Pariz, a razlog je VERENICA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eh, te žene...

NE IDE NA OLIMPIJSKE IGRE ZBOG ŽENE! Najbolji NA SVETU propušta Pariz, a razlog je VERENICA!

Foto: Tanjug/AP

Jonas Vingegor i Tadej Pogačar

Slovenačka biciklistička senzacija Tadej Pogačar donela je tešku odluku da otkaže svoje učešće na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu, navodeći umor kao glavni razlog za povlačenje. Ova najava je iznenadila mnoge, budući da je Pogačar bio široko priznat kao jedan od najvećih kandidata svoje države za osvajanje zlatne medalje na Igrama.

Iako je Pogačar zvanično pripisao svoju odluku umoru, izveštaj slovenačkog lista "Delo" je nagovestio moguću kontroverzu koja leži ispod njegovog povlačenja. Prema njihovim tvrdnjama, Pogačareva verenica Urška Žigart, takođe biciklistkinja, nije uspela da se plasira u olimpijski tim, što je verovatno imalo negativan uticaj na Pogačarov mentalni sklop pred Igre.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tadej Pogačar

Pogačarev biciklistički talenat je neosporan, nedavno je osvojio svoju treću pobedu na Tur de Fransu i postao osmi biciklista u istoriji koji je osvojio pobede i na Điru d'Italiji i na Tur de Fransu u istoj godini. Njegovi sjajni nastupi na velikim biciklističkim događajima, uključujući bronzanu medalju na prethodnim Olimpijskim igrama u Tokiju i treće mesto na Svetskom prvenstvu u Glazgovu 2023. godine, potvrđuju njegov status kao formidabilne snage u ovom sportu.


Pogačarevo odsustvo iz olimpijskog tima dodaje se značajnim isključenjima, jer slovenački sastav takođe ne računa na prisustvo Primoža Rogliča, olimpijskog šampiona u trci na hronometar iz Tokija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading