STANOJEVIĆ NIJE KRIO RAZOČARANJE: Primili smo golove lako

Autor:

Sport

23.07.2024

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poraz od Dinama iz Kijeva predstavlja izazov za Partizan, ali u isto vreme priliku za tim da analizira svoje greške.

STANOJEVIĆ NIJE KRIO RAZOČARANJE: Primili smo golove lako

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana doživeli su težak poraz od ekipe Dinama iz Kijeva rezultatom 6:2 u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Iako su dobro započeli meč pogotkom Mateusa Saldanjea, crno-beli su dozvolili protivniku da se brzo vrati u duel, te su na poluvremenu zaostajali 3:1. Trener Aleksandar Stanojević nije skrivao nezadovoljstvo nakon meča, ističući da je ovaj poraz pokazatelj gde se Partizan trenutno nalazi u odnosu na Ligu šampiona.

Razočaravajući rezultat. Primili smo golove lako. Ovo je bila druga brzina igrača Dinama. Pokazali su koliko su ispred nas. Nama ostaje da probamo da popravimo neke stvari, da probamo da dopunimo selekciju i nastavimo da radimo. Ovo nam je pokazatelj gde smo u odnosu na Ligu šampiona. Kvalifikacije... Daleko znači - rekao je Stanojević u uvodnoj reči na konferenciji, pa dodao:

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Stanojević

 

- Ovo se ozbiljnim ekipama ne dešava. To je prelomilo utakmicu. Prvo poluvreme je bilo egal. Kontrolisali su igru, ali smo za pet minuta primili tri gola. To je totalno preokrenulo utakmicu. Kasnije smo probali da se vratimo, ali su ritmom, brzinom jednostavno su nas mučili i prelomili utakmicu.

Iako je poraz težak, svetle tačke u timu iz Humske ulice bili su Brazilac Mateus Saldanje, koji je postigao pogodak na samom početku meča, i golman Aleksandar Jovanović, koji je pružio nekoliko zapaženih odbrana tokom utakmice.

Sa teškim porazom u Kijevu, Partizanu predstoji izuzetno zahtevan revanš meč na svom terenu. Utakmica će biti prilika za ekipu da pokaže svoju borbenost i sposobnost da se izbori sa izazovima čak i nakon teških poraza.

Poraz od Dinama iz Kijeva predstavlja izazov za Partizan, ali u isto vreme priliku za tim da analizira svoje greške, popravi nedostatke i pokaže svoju snagu u narednim mečevima. Naredni susret na domaćem terenu biće prilika da crno-beli pokažu svoju odlučnost i spremnost da se bore do samog kraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading