KAKVA PRETNJA PARTIZANOVIM IGRAČIMA! Uništite te Putinove ološe (VIDEO)

Autor:

Sport

23.07.2024

23:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna izjava voditelja Anatolija Anatoliča izazvala je dodatnu tenziju pred meč između Partizana i Dinama.

KAKVA PRETNJA PARTIZANOVIM IGRAČIMA! Uništite te Putinove ološe (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana doživeli su težak poraz od ekipe Dinama iz Kijeva rezultatom 6:2 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Ovaj poraz je bio posebno bolan zbog kontroverzne izjave poznatog ukrajinskog voditelja Anatolija Anatoliča, koji je na svom Instagram profilu uputio zastrašujuće reči upućene igračima ukrajinskog kluba, pozivajući na uništenje Srba i Partizana.

Anatolij Anatolič, poznati voditelj emisija "Glas zemlje", "Doručak sa jedan plus jedan" i "Jutro sa Ukrajinom", izazvao je opštu zgraženost svojom porukom u kojoj zahteva od Dinama da "uništi ove Putinove ološe koji su igrali u Moskvi pre samo nekoliko dana". Ova izjava izazvala je brojne kontroverze i osude, a dodatno je zaoštrila tenzije pred meč između Partizana i Dinama.

- Čak ne želim - ZAHTEVAM od Dinama da prosto uništi ove Putinove ološe koji su igrali u Moskvi pre samo nekoliko dana. Želim da ovo bude više od fudbala danas - rekao je on, pa nastavio isto tako zapaljivo:

- U ovo blato, u ovaj pakao, ispod noktiju borbenih Burita koji su došli u našu zemlju. To su oni. U takvom sam raspoloženju. Zato - Dinamo, napred! Slava Ukrajini.

 


Izjava voditelja Anatolija Anatoliča naišla je na osudu kako u javnosti, tako i u fudbalskoj zajednici. Mnogi su istakli da je ovakav govor neprihvatljiv i da bi trebalo da bude najoštrije osuđen od strane relevantnih institucija. Takođe, istaknuto je da politika nema mesta u sportu i da je važno da se fokus vrati na fer i sportsko takmičenje na terenu.

Kontroverzna izjava voditelja Anatolija Anatoliča izazvala je dodatnu tenziju pred meč između Partizana i Dinama, a njene posledice mogu biti dalekosežne. Očekuje se da će relevantne institucije reagovati na ovakav govor mržnje, a sam incident mogao bi da ostavi dubok trag na odnose između sportskih klubova i navijača.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading