ALKARAZ SE OSLANJA NA NADALA PRED OLIMPIJSKE IGRE! Moram da ćutim i slušam!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alkaraz sve nade polaže u Nadala

ALKARAZ SE OSLANJA NA NADALA PRED OLIMPIJSKE IGRE! Moram da ćutim i slušam!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaraz izražava veliko poverenje u svog sunarodnika Rafaela Nadala pred Olimpijske igre u Parizu. Alkaraz, koji će se prvi put takmičiti na Olimpijadi, biće u prilici da se nadmeće u singlu, ali će takođe udružiti snage sa Nadalom u dublu, s nadom da će Španiji doneti medalju.

Iako su obojica već stigli u Pariz, Alkaraz ističe da će u dublu slediti Nadalovo vođstvo zbog njegovog bogatog iskustva i prethodnih uspeha na Olimpijadi.

- Nisam nervozan trenutno. Kada dođe vreme za mečeve - biću. I da, naravno, on je ovo već sve proživeo, već zna kako je igrati na Olimpijskim igrama i osvojiti zlato i u dublu i u singlu - izjavio je Alkaraz.

Republika

Foto: Shutterstock, Profimedia

Novak Đoković, Karlos Alkaraz i Rafael Nadal

Alkaraz se smatra "novajlijom" i spreman je da uči od iskusnijeg Nadala, prihvatajući ulogu učenika i slušajući savete i instrukcije svog kolege.

- Ja sam nov, ovde sam ruki, tako da moram da ćutim i samo ga slušam - podvukao je četvorostruki Grend slem šampion.

U međuvremenu, drugi nosilac Novak Đoković je odradio trening na Slovenskoj plaži kao deo svojih poslednjih priprema za Olimpijske igre. Njegova predanost i fokus su očigledni, a njegovo prisustvo na Olimpijadi dodatno pojačava uzbuđenje i interesovanje za teniski deo ovog globalnog sportskog događaja.

Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju nastupe ovih vrhunskih tenisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading