RASTU ŠANSE SRBIJI PROTIV AMERIKE! Jedan od NAJBOLJIH iz drim-tima PROPUŠTA duel sa "orlovima"!?

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajne vesti stižu od "preko bare"

RASTU ŠANSE SRBIJI PROTIV AMERIKE! Jedan od NAJBOLJIH iz drim-tima PROPUŠTA duel sa "orlovima"!?

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Kevin Durent

Košarkaška reprezentacija Srbije uspešno je završila pripremni period pred Olimpijske igre savladavši sinoć pred punom Arenom Grčku sa ubedljivom razlikom.

Tako "orlovi" nakon trijumfa nad Janisom i družinom idu puni samopouzdanja u Pariz, gde će im prva prepreka biti - Amerika. Karijevi puleni su već odigrali duel sa drim-timom u Abu Dabiju pre šest dana, ali su, oslabljeni neigranjem nekoliko važnih igrača, pretrpeli ubedljiv poraz. Ipak, povratkom Bogdana, Milutinova, Dobrića, Davidovca i Jovića u sastav, nema sumnje da će Ameri biti ranjiviji, pogotovo uzevši u obzir njihove poslednje partije protiv Južnog Sudana i Nemačke.

Da šanse našoj reprezentaciji budu još veće, pobrinuo se renomirani novinar Brajan Vinhorst koji je preneo da će Kevin Durent odsustvovati sa prvog meča na Olimpijskim igrama zbog povrede, pošto je selektor Stiv Ker odlučio da mu pruži više vremena za oporavak.

- Mislim da će [Tim SAD] igrati sa Srbijom bez Kevina Durenta... Stiv Ker se sastao sa njim danas i odlučili su da mu treba više vremena sa tom povredom... Mogli bi da lete kao zamena [za KD], to se neće desiti - rekao je Brajan Vindhost.

Bila bi to sjajna vest za Srbiju koja će sa Amerikancima odmeriti snage 28. jula. Durent nije igrao ni u Abu Dabiju, ali će sada pojačani "orlovi" pokušati da to iskoriste na nešto bolji način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading