A GDE JE RODŽER? Federer se "pravi mrtav" - mnogo ga je zaboleo Novakov uspeh!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

05.08.2024

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prevrtljivi Švajcarac još jednom je pokazao svoje pravo lice

A GDE JE RODŽER? Federer se "pravi mrtav" - mnogo ga je zaboleo Novakov uspeh!

Foto: Tanjug/AP

Švajcarski teniser Rodžer Federer

Novak Đoković je i olimpijski pobednik. Četvrtog dana meseca avgusta 2024. godine, najbolji teniser u istoriji belog sporta stigao je do jedinog trofeja koji mu je nedostajao u njegovoj prebogatoj riznici.

U velikom olimpisjkom finalu Đoković je savladao Španca Karlosa Alkaraza rezultatom 2:0 (7:6, 7:6) čime je na njgovim grudima zasijalo najsjajnije odličje i krug je zatvoren, Novak je stigao do "karijernog slema". Svakako podatak da je najbolji teniser u istoriji ovog sporta do zlatne medalje stigao bez izgubljenog seta u šest mečeva, samo govori o dominaciji Srbina na pariskoj šljaci.

Čestitke Novaku stižu sa svih strana. Uputili su ih i nekadašnji najveći rival Rafael Nadal, kao i mladi protivnik u velikom finalu Karlos Alkaraz, ali primetno je da se Rodžer Federer ne oglašava.

Švajcarac se "pravi mrtav", ne oglašava se, a teško je poverovati da bi se na istovetan način ponašao i da je neko drugi (čitaj Karlos Alkaraz) ostvario navedeni rezultat. Ovim potezom Federer smo sebe ponižava ističući zavist zbog uspeha velikog protivnika sa kojim je obeležio jednu eru u belom sportu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Rodžere, barem si ti navikao da gubiš od boljeg od sebe

 

Čestitke Novaku Đokoviću stižu sa svih strana, kako od sadašnjih tako i od bivših rivala. Među prvima su se javili Huan Martin del Potro, kao i brojne svetske sportske zvezde poput Nejmara, Zlatana Ibrahimovića, Dušana Vlahovića, Lebrona Džejmsa i Frančeska Totija.

Rodžere, nekada jesi bio veliki, ali ne i najbolji teniser, ali obraz očigledno nikada nisi imao i po tome ćeš ostati upamčen, umesto po dostignuća sa reketom u rukama.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading