SADA JE I ZVANIČNO! Rajković ima novi KLUB!

Autor:

Sport

05.08.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan srpski reprezentativac na Bliskom istoku.

SADA JE I ZVANIČNO! Rajković ima novi KLUB!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativac Srbije Predrag Rajković potpisao je trogodišnji ugovor sa saudijskim klubom Al Itihadom.

Čuvar mreže "orlova" napustio je ekipu Majorke, gde je proveo deo svoje karijere, a pre toga je branio za Jagodinu, Crvenu zvezdu, izraelski Makabi iz Tel Aviva i francuski Rems.

Sa 28 godina, Rajković je već stekao značajno iskustvo, a njegovo prisustvo je značajno pojačanje za Al Itihad, koji je prošle sezone završio na petom mestu u saudijskoj Premijer ligi.

Rajković je imao zapažene nastupe kako za reprezentaciju Srbije, tako i u mlađim kategorijama naše selekcije.

Sa omladinskom reprezentacijom Srbije osvojio je Evropsko prvenstvo do 19 godina u Litvaniji, kao i Svetsko prvenstvo do 20 godina na Novom Zelandu. Svojim iskustvom i kvalitetom, učesnik EVRO u Nemačkoj je postao neizostavan deo nacionalnog tima, uprkos nedavnom razočaravajućem nastupu Piksijevih izabranika na završnoj kontinentalnoj smotri, kada su takmičenje završili na poslednjem mestu Grupe C.

Transfer Predraga Rajkovića iznosio je 11.500.00 evra, dok će srpski reprezentativac u novom klubu zarađivati 30.000.000 evropskih novčanica, tokom trogodišnje saradnje. 

Sa uspehom na Bliskom istoku igraju i Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić, koji su osvojili titulu sa Al Hilalom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading