VRELO: Američke gimnastičarke podigle temperaturu u olimpijskom selu - nije za one sa slabim srcem! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

05.08.2024

07:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza nas je vrela olimpijska noć...

VRELO: Američke gimnastičarke podigle temperaturu u olimpijskom selu - nije za one sa slabim srcem! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/simonebiles

I tokom aktulnih Olimpisjkih igara u Parizu potvrdilo se da je gimnastički tim Sjedinjenih Američkih Država neprikosnoven u ovom takmičenju, a svakako su Simon Bajls i Džordan Čils perjanice ovog sporta "preko bare".

Njih dve su na zanimljiv način proslavile dosadašnje uspehe na svetskoj sportskoj smotri, a fotografije koje su objvile na društvenoj mreži Instagram izazvale su veliku pažnju posebno muške populacije koja će nakon ovoga zasigurno mnogo više pratiti gimnastička takmičenja.

Naime, Simon i Džordan su se u izazovnom izdanju fotografisale na balkonu u olimpijskom selu, a prve reakcije njihovih pratilaca na društvenim mrežama svode se na činjenicu da su ovim gestom zasigurno atmosferu na OI 2024 dovele do tačke ključanja.

 

Dvadesetpetogodiđnja Simon Bajls i dve godine mlađa Džordan Čils su pomogle američkom gimnastičkom timu da se domogne treće zlatne medalje u ekipnoj konkurenciji na poslednje četiri smotre svetskog sporta. Poseban uspeh je ostvarila Simon Bajsl koja je uz ekipunu konkurenciju stigla i do najsjajnijeg odličja u preskoku, a s obzirom da je očekuju još dve discipline, vežba na gredi i u parteru, lako bi mogla da stigne do velikog ostvarenja da izjednači dosadašnji rekord američkih gimnastičarki.

Nakon objave izazovnih fotografila mnogi zaljubljnici u gimnastiku su uputili Somon pitanje, "Šta dalje?", na šta je sjajna sportistkinja odgovorila:

- Morate prestati da pitate sportiste šta je sledeće nakon što osvoje medalju na Olimpijadi. Dozvolite nam da uživamo u  trenutku za koji smo radili čitav život. Sledeća Olimpijada je kod kuće, tako da se nikada ne zna - zaključila je Simon.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading