ŠAVIJA SRUŠLA INSTAGRAM: Objavila BRUTALAN SADRŽAJ sa SAJTA ZA ODRASLE, rascvetala se ko meduza (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi smatraju da je pokazala previše za ovu društvenu mrežu.

ŠAVIJA SRUŠLA INSTAGRAM: Objavila BRUTALAN SADRŽAJ sa SAJTA ZA ODRASLE, rascvetala se ko meduza (FOTO)

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija

Starleta Nataša Šavija ne prestaje da šokira javnost, pa je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju kojom svoje pratioce želi da namami da dođu na sajt za odrasle na kome inače zarađuje od svoje golotinje.

- Novi bruuuutalan sadržaj na mom bruuuutalnom SAJTU‼️‼️‼️‼️ - pohvalila se Šavija u opisu previše eksplicitne fotografije.

Republika

Foto: instagram.com/natasa.savija

Nataša Šavija na Instagramu pokazala previše

Međutim, mnogi smatraju da je preterala sa golotinjom, pa su se ispod njene objave krenuli da se nižu negativni komentari.

- "Nikad ne konentarišem, ali ovo je sramota, Nataša, brukaaaa!", "Sačuvaj i sakloni", "Ke*ara" - samo su neke od reakcija u nizu, dok je bilo i onih koji su se divili njenom nagom telu. 

Podsetimo, Nataša je i ranije imala eksplicitne snimke na Instagramu kojima je promovisala svoje telo koje eksploatiše na platformi "Onlyfans" i za to uzima ozbiljan novac. Međutim, sa svakim novim pomera granicu i iznova šokira mase. 

Ona je oduvek pozvala pratioce preko Instagramu da posete njenu stranicu na sajtu za odrasle "Onlyfans", gde objavljuje skroz intimne fotografije i snimke, a ranije je za naš portal i govorila o ovom vidu zarade.

- Sajt je zaključan za sve koji nisu pretplaćeni, a da biste imali pristup svemu što objavljujem, morate da budete član, odnosno platite iznos za ceo mesec - objasnila je starleta, koja jedno vreme nije bila prisutna na platformi "Onlyfans" zbog povreda koje je zadobila kada ju je Stefan Karić pretukao, zbog čega su završili na sudu. 

Međutim, posle niza operacija, ona se vratila svom poslu i sada ponovo dobro zarađuje. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading