SRBIJO, PAZI SE, SUDANCI RADE ONO ŠTO SU U MANILI: Ovako su povredili Borišu, a sada je na udaru bio Amerikanac!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesportski potez Sudanaca.

SRBIJO, PAZI SE, SUDANCI RADE ONO ŠTO SU U MANILI: Ovako su povredili Borišu, a sada je na udaru bio Amerikanac!

Foto: X/Screenshot

Košarkaška reprezentacija Južnog Sudana doživela je poraz od Sjedinjenih Američkih Država u drugom kolu Olimpijskih igara rezultatom 103:86. U poslednjem kolu takmičenja očekuje ih meč protiv Srbije. Međutim, ovaj meč je obeležila jedna nesportska situacija - napad na košarkaša drim-tima Derika Vajta, koji je udaren s leđa.

 

 

Pominjanje Južnog Sudana neizbežno podseća košarkaške fanove na događaje iz Manile, kada je došlo do incidenta između reprezentacija Srbije i Južnog Sudana. Tada je povređen Boriša Simanić od Nunija Omota, što je rezultiralo ozbiljnom povredom i gubitkom bubrega za Simanića. Nakon ovog događaja košarkaš iz Južnog Sudana je izrazio kajanje i tvrdio da je sve bilo slučajno.

Ovoga puta, incident je uključivao Derika Vajta, koji je bio žrtva prljavog bloka od Bula Kuola, centra Južnog Sudana. Blok je bio nedopušten jer je lopta bila daleko od njih, a udarac je bio direktno u predelu bubrega. Ovaj događaj je izazvao trenutnu tišinu čak i kod komentatora prenosa, podsećajući sve na događaje sa Svetskog prvenstva u Manili.

Upravo naredni meč Srbije igra protiv Južnog Sudana, a ''orlovi'' će morati da budu izuzetno oprezni zbog ovakvih prljavih poteza ovog nacionalnog tima. Taktika za ovaj okršaj biće veoma važna, a Svetislav Pešić najbolje zna kako će njegovi izabranici igrati na parketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading