POBEDA SRPSKIH REPREZENTATIVACA: Veslači prvi prošli kroz liniju cilja, ali osvojili 7. mesto!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utešna pobeda.

POBEDA SRPSKIH REPREZENTATIVACA: Veslači prvi prošli kroz liniju cilja, ali osvojili 7. mesto!

Foto: Profimedia

Na Olimpijskim igrama u Parizu, reprezentativci Srbije u veslanju, Nikolaj Pimenov i Martin Mačković, postigli su zapažen uspeh osvajanjem prvog mesta u B finalu, što im je donelo sedmo mesto u generalnom plasmanu. Iako je njihov put do cilja bio neobičan, njihova upornost ih je dovela do vrhunskog rezultata.

Događaj koji je obeležio njihov nastup jeste trenutak kada je Pimenov odustao od trke, ostavljajući Mačkovića da sam završi trku u dvosedu. Ovaj neočekivani obrt je izazvao dosta pažnje i diskusija u sportskim krugovima, ali je na kraju rezultirao izvanrednim plasmanom u B finalu.

Foto: Profimedia

Nikolaj Pimenov i Martin Mačković

Iako su ostali bez mogućnosti da se bore za medalju, Pimenov i Mačković su pokazali izuzetnu snagu volje i sportskog duha, te su se izborili za prvo mesto u B finalu. Ovaj rezultat je još jedan dokaz koliko su srpski sportisti spremni da se izbore i pokažu svoje sposobnosti čak i u najizazovnijim situacijama.

Reprezentacija Srbije u veslanju ponosno je predstavljala svoju zemlju na Olimpijadi u Parizu, ostvarivši zapažen uspeh i osvojivši sedmo mesto u generalnom plasmanu. Ovo dostignuće je rezultat predanog rada, talenta i posvećenosti, te je svakako razlog za slavlje i ponos cele nacije.

Nikolaj Pimenov i Martin Mačković su svojim izuzetnim zalaganjem i sportskim duhom ostavili dubok trag na Olimpijadi u Parizu, osvojivši prvo mesto u B finalu veslanja i zauzevši sedmo mesto u generalnom plasmanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading