SRPSKA OLIMPIJKA KIPTI OD BESA: Ne znam kako vas više nije sramota da iznova to govorite!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogli ste još pet dana da sačekate, pa da krenete svoja politička prepucavanja, grmela je Jovana Arsić.

SRPSKA OLIMPIJKA KIPTI OD BESA: Ne znam kako vas više nije sramota da iznova to govorite!

Foto: Tanjug/AP Photo/Lindsey Wasson

Srpska olimpijka Jovana Arsić nije uspela da osvoji medalju na Olimpijskim igrama, ali je morala da reaguje na jedno saopštenje Veslačkog saveza Srbije. Olimpijka je iznervirana porukom koja je objavljena na sajtu saveza, a u kojoj se optužuje selektor Nikola Stojić i Olimpijski komitet Srbije za loše rezultate na Igrama. 

- Poštovani, ko god da se bavi vođenjem sajta VSS, zamolila bih Vas da imate poštovanja prema nama sportistima jednom u životu i sačekate da se takmičenje završi do kraja, ne znam kako vas više nije sramota da iznova govorite da radite u ime sportista, a cele godine nam radite jedno te isto. Mogli ste još pet dana da sačekate, pa da krenete svoja politička prepucavanja, sram vas bilo sve do jednog - poručila je Jovana Arsić.

Foto: Privatna arhiva

Jovana Arsić

Podsetimo, krajem maja, Olimpijski komitet Srbije suspendovao je veslački savez zbog niza nepravilnosti u radu i narušavanja etičkog kodeksa Međunarodnog olimpijskog komiteta. Savez je reagovao tvrdeći da je suspenzija obavljena na "netransparentan način i pod sumnjivim okolnostima", ističući da odluka za suspenziju "nije potkrepljena činjenicama".

Situacija između Jovane Arsić, Veslačkog saveza Srbije i trenera Nikole Stojića pokazuje duboke nesuglasice unutar srpskog veslačkog sporta. Ostaje da se vidi kako će se dalje razvijati ova situacija i da li će doći do rešenja koje će zadovoljiti sve uključene strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading