LOŠE VESTI ZA SRBIJU: Još jedan sportista ispao sa OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barna zauzeo peto mesto.

LOŠE VESTI ZA SRBIJU: Još jedan sportista ispao sa OI!

Foto: Profimedia

Srpski plivač Andrej Barna nije uspeo da se plasira u polufinale Olimpijskih igara u Parizu. Na kvalifikacijama u disciplini plivanja na 50 metara slobodnim stilom, Barna je zauzeo peto mesto u svojoj trci sa vremenom 22:19, što ga je na kraju dovelo do 30. mesta u ukupnom plasmanu sa 0,87 sekundi zaostatka za najbržim Australijancem Kameronom Mekevojem.

Foto: www.profimedia.rs

Andrej Barna

Iako se očekivalo da će Andrej Barna pružiti snažan nastup na Olimpijadi u Parizu, njegov rezultat u kvalifikacijama nije bio dovoljan da se plasira u narednu fazu takmičenja. Ovo predstavlja iznenađujući kraj njegovog učešća na ovom prestižnom takmičenju.

Kvalifikacije na 50 metara slobodnim stilom zahtevaju izuzetnu brzinu i preciznost plivača, budući da je reč o veoma kratkoj distanci. Svaki detalj, poput starta, tehnike plivanja i okretanja, može imati ključni uticaj na krajnji rezultat plivača.

Ovaj rezultat izazvao je različite reakcije među navijačima i ljubiteljima plivanja u Srbiji. Mnogi su iskazali razočaranje što Barna nije uspeo da se plasira u dalju fazu takmičenja, dok su drugi istakli važnost učešća na Olimpijskim igrama i izrazili podršku srpskom plivaču.

Iako nije uspeo da ostvari zapažen rezultat na ovim Olimpijskim igrama, Andrej Barna ostaje inspiracija za mlade plivače u Srbiji. Njegova predanost, upornost i talenat predstavljaju važan primer za sve koji teže sportskom uspehu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading