NOLE RUŠI "KRALJA ŠLJAKE": Ulog je ogroman - evo gde i kada možete gledati duel Đokovića i Nadala!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

29.07.2024

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nama je teniski klasik

NOLE RUŠI "KRALJA ŠLJAKE": Ulog je ogroman - evo gde i kada možete gledati duel Đokovića i Nadala!

Foto: Instagram.com/djokernole

Sledi teniski spektakl na Olimpijskim igrama u Parizu, gde će u drugom kolu igrati Novak Đoković i Rafael Nadal, čime će obaviti svoj jubilarni 60. međusobni susret. Srpski teniser je u dosadašnjoj istoriji međusobnih duela zabeležio jedan trijmf više. Novak ima prednost od 30:29 u pobedama, a poslednji duel je odigran upravo na terenima Rolan Garosa 2022. godine kada je Španac u četvertfinalu slavio rezultatom 3:1 (6:2, 4:6, 6:2, 7:6).

Interesantno je napomenuti da su dvojica teniskih legendi i svoj prvi međusobni meč odigrali upravo na pariskoj šljaci, sada već davne 2006. godine, a slavio je takođe Nadal.

Organizatori teniskog turnira su odlučili da ovaj meč bude u udarnom terminu, te će Đoković i Rafael Nadal izaći na teren kao drugi par na Filip Šatrijeu. To znači da će njihov meč početi oko 13 časova i 30 minuta, odmah nakon meča između Iga Švjontek i Dijane Pari.

Republika

Foto: Instagram.com/teniski.savez.srbije

Novak je spreman za "kralja šljake"

 

Zaljubljenici u teniski sport sa velikim nestrpljnjem očekuju predstojeći duel koji je čak najavlajen i kao "poslednji ples" dvojice velikana koji su ostavili dubok trag u svetu tenisa i svaki njihov meč predstavlja pravu poslasticu za ljubitelje ovog sporta.

Ljubitelji tenisa u Srbiji imaće priliku da teniski klasik isprate u direktonom prenosu na RTS-u 1, a kao što je već rečeno meč bi trebao da počne oko 13.30 časova.

Pored Novaka, Srbija će danas navijati za strelce Zoranu Arunović i Damira Mikeca, džudistkinju Maricu Perišićplivačicu Anju Crevar, Nataliju Šandrinu bokserku, a pravi spektakl očekuje nas od 21 čas kada će naše odbojkašice da se sastanu sa domaćom selekcijom Francuske.

Sve dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading