OGLASIO SE VLADO GEORGIEV POSLE FIJASKA NA KONCERTU! Publici poručio samo jedno! Otkrio kako se oseća posle teturanja na bini! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.07.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na iznenađenje prisutnih ili ne, Georgiev je na svoj koncert kasnio punih dva sata, što je izazvalo bes kod publike koja je čekala njegov nastup.

OGLASIO SE VLADO GEORGIEV POSLE FIJASKA NA KONCERTU! Publici poručio samo jedno! Otkrio kako se oseća posle teturanja na bini! (FOTO)

Foto: ATA Images/M. M.

Vlado Georgiev

Pevač Vlado Georgiev održao je pre par dana svoj tradicionalni letnji koncert u Herceg Novom, međutim, pored muzičkog performansa, mnogi su primetili neobične trenutke tokom nastupa. Naime, pevač se par puta zateturao na bini, čak se i sapleo, a u jednom trenutku je imao poteškoća prilikom skidanja sakoa, pa mu je u pomoć pritekao mladić sa scene.

Foto: Foto TOB

Vlado Georgiev

 

On se sada oglasio na društvenim mrežama, a iako su mnogi očekivali da će objasniti zašto je bio u stanju u kakvom je bio, on se samo uredno zahvalio publici koja je došla da ga sluša.

 

 

Ubiše me emocije danas… hvala vam ljudi, vi ste ovo napravili, nisam ja - stajalo je u objavi pevača. 

Inače, da li na iznenađenje prisutnih ili ne, Georgiev je na svoj koncert kasnio punih dva sata, što je izazvalo bes kod publike koja je čekala njegov nastup, prenosi Blic. Vlado je trebalo da se pojavi na bini u 21 čas, ali od njega nije bilo ni traga, ni glasa, pa je sa pevanjem krenuo tek oko 23 časa. Međutim, kada se konačno popeo na scenu, publika je ostala uskraćena čak i za izvinjenje zbog kašnjenja.

Foto: Printscreen

Vlado Georgiev

 

Pevač je do bine došao čamcem, a zatim je preskakao iz barke u barku kako bi se domogao scene, što je svakako bio neobičan prizor za prisutne. Kada se konačno popeo na binu, Vlado se i sapleo, što je dodatno "začinilo" veče, te je većina bila mišljena da je pevač bio pod dejstvom alkoholnog pića.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading