OVAKO NOLE BODRI SRBIJU! Ovo niste mogli da vidite u lajv prenosu (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija će u drugom kolu, 30. jula, odmeriti snage sa Slovenijom.

OVAKO NOLE BODRI SRBIJU! Ovo niste mogli da vidite u lajv prenosu (FOTO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ Danny

Na Olimpijskim igrama u Parizu, odbojkaši Srbije su započeli svoj put ka medalji, a prvi meč igraju protiv Francuske. Na tribinama se među navijačima ističe i najbolji teniser u istoriji, Novak Đoković, koji sa svojom decom, Stefanom i Tarom, pruža podršku našim odbojkašima.

Srbija će u drugom kolu, 30. jula, odmeriti snage sa Slovenijom, dok je treće kolo zakazano za 3. avgust kada će se naši odbojkaši suočiti sa Kanadom. Ovi susreti biće od presudnog značaja za plasman naše reprezentacije u narednu fazu takmičenja.

 

 


U grupi B, pored Srbije i Francuske, takmiče se i Poljska, Egipat, Brazil i Italija, dok se u grupi C nalaze Japan, Nemačka, Argentina i SAD. Iako je konkurencija izuzetno jaka, odbojkaši Srbije imaju kvalitetan tim i realne šanse za plasman u narednu fazu takmičenja.

Pored sportskih dostignuća, Novak Đoković je poznat po svojoj velikoj podršci ostalim srpskim sportistima na međunarodnim takmičenjima. Njegovo prisustvo na tribinama Olimpijskih igara u Parizu, gde bodri naše odbojkaše, još jedan je primer sportskog duha i podrške među kolegama sportistima.

Očekujemo uzbuđujuće mečeve i nadamo se da će odbojkaši Srbije ostvariti zapažene rezultate na Olimpijadi u Parizu. Svi ljubitelji sporta sa nestrpljenjem iščekuju naredne utakmice i nadaju se uspehu naše reprezentacije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading