MILOSTI NIJE BILO: Atraktivna brazilska plivačica izbačena sa OI - dečko joj je "došao glave"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

29.07.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna neverovatna priča iz olimpijskog sela i njegove okoline...

MILOSTI NIJE BILO: Atraktivna brazilska plivačica izbačena sa OI - dečko joj je "došao glave"! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/_anavieeiraa

Atraktivna brazilska plivačica Ana Karolina Vijera morala je da napusti olimpijsko selo, ali i same Olimpijske igre u Parizu zbog prekršaja koji je načinila, a navedenu odluku doneo je BOC, Brazilski olimpijski komitet.

Naime, mlada dvadesetdvogodišnja plivačica je bez znanja čelnika matičnog olimpijskog komiteta odlučila da napusti olimpijsko selo i sa svojim partnerom, takođe sportistom Gabrijelom Santosom prošeta ulicama francuske prestonice.

Čelnici brazilskog saveza su navedeni prekršaj otkrili zahvaljujući društvenim mrežama na kojima je ljubavni par podelio svoje fotografije iz Pariza i usledila je hitna reakcija.

Međutim, interesantno je napomenuti da je Ana Karolina Vijera odmah poslata kući, dok njen dečko nije kažnjen na identičan način. Kako prenose brazlski mediji Gabrijel Santos je priznao svoju krivicu i složio se sa opomenom koju je dobio, dok je Vijera bila više nego neprijatna i svađalački raspoložena, što je dovelo do radikalne odluke Brazilskog olimpijskog komiteta.

Brazilska plivačica je izuzetno aktivna na društvenim mrežama. Ona na Instagramu ima desetine hiljada pratilaca koje redovno obraduje svojim fotografijama, a ovoga puta su joj upravo društvene mreže "došle glave".

 

Ostaje da se vidi kakav će biti njen budući odnos sa Gabrijlom Santosom, ali i tretman u okviru Brazilskog olimpijskog komiteta.

Treba napomenuti da je tokom prethodnog vikenda Ana Karolina Vijera učestvovala u štafeti 4x100 mešovito, a bilo je palnirano da se pojavi na bazenu u još nekim disciplinama.

Sve dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading