EVO KADA ĐOKOVIĆ I NADAL IGRAJU TENISKI KLASIK: Ovu informaciju smo svi čekali - SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da će čitav svet pratiti ovaj mogući "poslednji ples" između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

EVO KADA ĐOKOVIĆ I NADAL IGRAJU TENISKI KLASIK: Ovu informaciju smo svi čekali - SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL!

Foto: www.profimedia.rs

Đoković i Nadal

Novak Đoković i Rafael Nadal, dva velikana svetskog tenisa, ponovo će se sastati na terenu, ovoga puta u okviru Olimpijskih igara u Parizu. Ovaj teniski klasik će se odigrati u ponedeljak ne pre 13.30 na terenu Filip Šatrije. Ovaj okršaj će se igrati odmah nakon meča Ige Svjontek i Diane Peri. Biće ovo njihov 60. međusobni susret, što samo po sebi predstavlja izuzetnu tenisku atrakciju.

 

 

Poslednji put kada su se sreli na terenu bilo je u četvrtfinalu Rolan Garosa 2022. godine, gde je Rafael Nadal izašao kao pobednik. Taj meč je imao poseban značaj jer je Nadal osvojio titulu na tom turniru pre nego što je bio primoran na dužu pauzu zbog povrede. Ovo će biti prilika za Đokovića da se revanšira za prethodni poraz i pokaže svoju izuzetnu formu.

Sa skorom od 30-29 u korist Novaka Đokovića, mečevi između ova dva tenisera uvek su bili neizvesni i puni teniske magije. Njihovo rivalstvo je jedno od najvećih u istoriji tenisa, obiluje nezaboravnim poenima, velikim preokretima i izuzetnom kvalitetom igre. Očekuje se da će i ovaj meč biti jednako uzbudljiv i neizvestan kao i prethodni.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal

Ovaj meč ima poseban značaj na Olimpijskim igrama u Parizu i sigurno će privući pažnju svih ljubitelja tenisa širom sveta. Pobeda jednog od ova dva velikana mogla bi imati značajan uticaj na dalji tok takmičenja, ali i na samu dinamiku turnira. S obzirom na njihovu istoriju međusobnih duela, očekuje se da će ovaj meč biti jedan od vrhunaca teniskog nadmetanja na Olimpijadi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading