NAJATRAKTIVNIJA SPORTISTKINJA ŠOKIRALA FANOVE: Nakon eliminacije sa OI objavila iznenađujuću vest - vreme je da stavi tačku na jedan deo svog života! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

28.07.2024

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuguju fanovi širom planete.

NAJATRAKTIVNIJA SPORTISTKINJA ŠOKIRALA FANOVE: Nakon eliminacije sa OI objavila iznenađujuću vest - vreme je da stavi tačku na jedan deo svog života! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/luanalonsom

Paragvajska plivačica Luana Alonso odlučila je da u potpunosti promeni svoj život nakon Olimpisjkih igara 2024 u Parizu.

Luana Alonso, koja ima 309.000 pratilaca na Instagramu, šokirala je javnost objavom na svom nalogu nakon što je završila na šestom mestu u prvom krugu trke na 100 metara leptir stilom za žene. Sa zaostatkom od 0,24 sekunde iza Gruzijke Ane Nizharadze.

Nakon trke, Alonso je objavila:

- Sada je zvanično! Povlačim se iz plivanja, hvala vam svima na podršci! Izvinjavam se Paragvaju, ali vam mogu samo zahvaliti!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luana Alonso (@luanalonsom)

 

Međutim i pored činjenice da je atraktivna plivačica najavila svoj kraj profesionalne karijere nakon neuspeha na OI 2024, fanovi širom sveta su se nadali da će u poslednjem trenutku ipak promeniti odluku. Ona je za lokalne medije tada izjavila:

- Veoma sam emocionalna jer je ovo bila moja poslednja trka. Povlačim se iz plivanja. Plivala sam toliko dugo, 18 godina, i imam toliko emocija.

Ipak, dobro obavešteni paragvajski mediji ističu da je Luana svoje povlačenje najavila mnogo ranije, nevezano za ostvarenja u Parizu.

 

Alonso je učestvovala i na Olimpijadi u Tokiju 2020. godine. Nakon toga, takmičila se na Svetskim prvenstvima u Budimpešti, kao i na Južnoameričkim igrama u Asunsionu, 2022. godine.

Ova mlada plivačica trenutno studira na Southern Methodist Univerzitetu u blizini Dallasa, Teksas, i pliva za tim "Dallas Mustangs". Uoči povlačenja, pohvalila se fotografijom sa teniskom legendom Rafaelom Nadalom, koji je sa kolegom Carlosom Alcarazom pobedio Argentinu u muškom dublu.

Luana Alonso je definitivno obeležila svet plivanja, a njen oproštaj sa Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine, uprkos neuspehu u kvalifikacijama, ostaje veliki trenutak u svetu sporta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading