MALJKOVIĆ OZBILJNO ZAGRMELA NA SRPSKE KOŠARKAŠICE: Ovo je Draganina POSLEDNJA opomena, ne sme da se ponaša kao da je NJEN ŠOU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ničim nije zadovoljna selektorka

MALJKOVIĆ OZBILJNO ZAGRMELA NA SRPSKE KOŠARKAŠICE: Ovo je Draganina POSLEDNJA opomena,  ne sme da se ponaša kao da je NJEN ŠOU!

Foto: Starsport

Košarkašice Srbije su svoje učešće na Olimpijskim igrama u Parizu započele pobedom nad Portorikom, ali uz mnogo rolerkostera. Prvo poluvreme je proteklo u znaku naših devojaka, ali je drugo donelo veliku borbu i nervozu. Iako su postigle samo 12 u trećoj, a tri u četvrtoj deonici, srpske košarkašice su uspele da zadrže prednost i ostvare važnu pobedu.

Međutim, meč nije prošao bez incidenata. Došlo je do jednog duela između naše košarkašice Dragane Stanković i igračice Portorika, Mije Holingshed, nakon čega je meč ušao u dramu i penal završnicu bespotrebno. To je ozbiljno zasmetalo selektorki Srbije Marini Maljković.

- Sigurno ne pametna košarka, igrali smo izuzetno neinteligentnu košarku. Pravile greške, imale plus 20 i pokazale veliko neiskustvo. Ovaj tim nije toliko mlad koliko neiskusan. Ovo je poslednja opomena da ne smeju da prave grešku ovog tipa. Poslednja greška Dragane Stanković, biće im to rečeno - rekla je selektorka i dodala:

- Za njih je ovo vau, nemamo na koga da se oslonimo 200 posto. Imamo Ivon, kad ona zastane, u teškoj smo situaciji. Nemamo igračice koje su skoreri i kakve imaju druge ekipe ovde. Ogromno neiskustvo. Da ne zalazim u druge detalje, kvalitet lige…

I još malo o Dragani Stanković.

- Ona je divna devojka, ali nije dozvoljeno da pravi takve stvari, ovo nije njen šou. Poslednja moja opomena za greške ovog tipa. Nogić daje loptu u ruke protivnici, sutra gledamo greške i težak je meč u sredu. Tema je glava, treba izaći pred Kinu sa saznanjem da je ovo bilo užasno i da nije tužno, bilo bi smešno. Onda da to analiziramo, da vidimo šta treba da radimo i to bude amin, a ne “zanela me svetla velikoga grada”. Nemamo fraze, znamo šta je prva utakmica i koliko je teško. Mračni su dani našeg sporta na OI, nadam se da će nešto da se promeni. Ova ekips nema iskustvo, verujem da možemo da igramo sa Kinom, ali treba jasno da im stavim do znanja šta može, šta ne može  - zaključila je Maljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading