KOŠARKAŠICE SRBIJE MORALE DA SE POBIJU ZA POBEDU! Portoriko je pao, ali kraj meča obeležio ŽESTOK sukob!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkašice krenule OI pobedom.

KOŠARKAŠICE SRBIJE MORALE DA SE POBIJU ZA POBEDU! Portoriko je pao, ali kraj meča obeležio ŽESTOK sukob!

Foto: profimedia

Ženska košrakaška reprezentacija Srbije pobedila je Portoriko rezultatom 58:55 u okviru prvog kola Olimpijskih igara u Parizu. Naše devojke su nakon ogromne drame u samoj završnici meča rešile ovaj duel u svoju korist. Portorikanke su bile agresivne do samog kraja i mogle su da dođu do trijumfa.

Poslednja četvrtina ovog meča donela je nezapamćenu dramu i napetost. Portoriko je u toj četvrtini ostvario rezultat od 19:3, što je svakako izazvalo veliko uzbuđenje među navijačima. 

Jedan od ključnih momenata u ovoj utakmici bila je blokada koju je izvela Dragana Stanković, koja je omogućila našoj ekipi da preuzme loptu u trenucima kada je protivnik imao priliku da izjednači rezultat. Ovaj potez imao je presudan uticaj na ishod meča i bio je jedan od trenutaka koji će se dugo pamtiti.

Foto: Profimedia

Košarkašice Srbije

Inače Srbija je tokom čitavog meča bila dosta bolji protivnik, ali je u samoj završnici popustila koncentracija i umalo da se prokocka gotovo dobijena utakmica. Naše devojjke se sada okreću narednom meču protiv Kine koji je na programu 31. jula od 13.30. Izabranice Marine Maljković moraće mnogo bolje ako žele da se domognu medalja. 

Međutim, ono što je bacilo senku na košaraku jeste sukob u samoj završnici. Nakon jednog duela, na terenu se desio incident između košarkašica. Dragana Stanković se našla na zemlji nakon sukoba sa "gorostasnom" Mijom Holingshed, koja je pokazala izuzetnu grubi odnos. Napetost je kulminirala kada je Holingshed pokušala da se fizički obračuna sa Stankovićevom, ali je srećom situacija brzo smirena. Tehničke greške su bile kažnjene na obe strane, a meč je nastavljen uz veliku pažnju publike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading