UŽAS: Francuskinja pala i izgubila svest! Ovaj snimak NEĆETE VIDETE na televizijama! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

29.07.2024

08:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom trke, Lekom je izgubila kontrolu nad biciklom i teško pala, udarivši glavom o zemlju i nakratko izgubivši svest

UŽAS: Francuskinja pala i izgubila svest! Ovaj snimak NEĆETE VIDETE na  televizijama! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/c'est qui le patron ?

Francuska takmičarka u brdskom biciklizmu, Loana Lekom, doživela je jezivu nesreću tokom vožnje po izuzetno teškom terenu na Olimpijskim igrama.

Tokom trke, Lekom je izgubila kontrolu nad biciklom i teško pala, udarivši glavom o zemlju i nakratko izgubivši svest. Odmah je reagovala medicinska ekipa koja je pritekla u pomoć, sklonila je sa staze i odvela u obližnju bolnicu na detaljna ispitivanja.

Prema prvim informacijama, Loana se nalazi u stabilnom stanju, a lekari su preduzeli sve neophodne mere kako bi joj pružili potrebnu medicinsku negu i praćenje.

Nakon nesreće, TV kuće nisu želele da prikazuju usporen snimak nesreće, izrazivši zabrinutost za zdravstveno stanje francuske sportistkinje. Međutim, snimak nesreće se ubrzo pojavio na društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije javnosti.

 

 

Ova nesreća podseća nas na rizike koje sportisti preuzimaju u borbi za vrhunske rezultate, kao i na važnost brze i efikasne medicinske intervencije u slučaju povreda. Nadamo se brzom oporavku Loane Lekom i želimo joj sve najbolje u procesu rehabilitacije.

Treba podsetiti da ovogodišnje Olimpisjke igre prate i skandali vezani za isključenja sa takmičenja kako sportista, tako i predstavnika medijskih kuća. Brazilska plivačica Ana Karolina Vijera morala je da napusti olimpijsko selo, ali i same Olimpijske igre u Parizu usled nedozvoljenog napuštanja prostora predviđenog za sportiste, kao i nedoličnog ponašanja.

Istovremeno je kamerman Eurosporta Bob Balard zbog seksističkih komentara udaljen sa svetske sportske smotre. On je na primeren način komentarisao ponašanje australijskih plivačica Eme Mekeon, Sajne Džek, Moli O'Kalahan i Meg Heris, koje su osvojile zlato u štafeti slobodnim stilom.

Sve dešavanja sa Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading