VELIKO ČUDO U PARIZU: Endi Mari neće još u penziju! Britanci nestvarno produžili karijeru njihovom asu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestvaran preokret Britanaca.

VELIKO ČUDO U PARIZU: Endi Mari neće još u penziju! Britanci nestvarno produžili karijeru njihovom asu!

Foto: Profimedia

Britanski dubl koji čine Endi Mari i Den Evans napravio je ogroman preokret u prvom kolu protiv Keija Nišikorija i Danijela Tara! Britnaci su slavili sa 2:1, po setovima 2:6, 7:6, 11:9 i to nakon što su spasili čak pet meč lopti u poslednjem setu! Endi Mari je čovek koji se povlači nakon ovog turnira, povukao se iz singla, a dubl mečevi će biti poslednji u njegovoj karijeri.

Činilo se kao da će taj protiv Japanaca biti i poslednji, ali je usledilo pravo čudo. Nakon veoma velike borbe u prva dva seta, usledio je šokantni poslednji, treći i odlučujući set. Naime, Japanci su poveli sa 9:4, imali su čak pet meč lopti, kada su Evans i Mari zaigrali nestvarno. Oni su osvojili sedam uzastopnih poena, tako su preokrenuli i tako je Mari ostao i dalje na terenu!

Ovaj meč će svakako ostati upamćen po nezapamćenom preokretu i borbi do poslednjeg poena, ostavljajući navijače u neverici zbog onoga što su imali priliku da vide na terenu. Biće zanimljivo videti ko kada će trajati legendari Mari, pošto je pitanje vremena kada će biti poražen i otići u penziju. Njegova velika karijera obeležila je i rivalstvo sa Novakom Đokovićem uz Rodžera Federera i Rafaela Nadala. Sa njim odlazi još jedan as koji je obeležio zlatnu eru belog sporta i svi ćemo sa velikim zadoovljstvom pamtiiti rivalstva koja su bila prethodne dve decenije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading