GROBARI U TRANSU: Partizan dovodi brutalno pojačanje - potiče iz porodice petostrukog NBA šampiona!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.07.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Crno-beli drim tim".

GROBARI U TRANSU: Partizan dovodi brutalno pojačanje - potiče iz porodice petostrukog NBA šampiona!

Foto: Starsport

Američki košarkaš Duan Vašington (24) uskoro će postati igrač Partizana, što predstavlja još jedno značajno pojačanje za ovaj klub.

Vašington je rođen u Frankfurtu, gde je njegov otac igrao košarku u vreme dok je porodica boravila u Nemačkoj. On dolazi iz poznate košarkaške porodice, a zanimljivo je da mu je stric čuveni Derek Fišer, petostruki NBA šampion.

Duan Vašington Junior je već imao priliku da se oproba u NBA ligi, gde je sakupio 79 nastupa. Sa prosekom od 9,1 poen po meču i 39% šuta iz igre, on je pokazao svoj talenat i veštinu na najjačoj košarkaškoj sceni. Sada se sprema da pruži svoj doprinos Partizanu, donoseći sa sobom dragoceno iskustvo i umeće koje je stekao igrajući u razvojnoj ligi.

 

 

Vašington je prepoznatljiv kao šuter, ali takođe može da pokrije poziciju plejmejkera, što dodatno doprinosi njegovoj vrednosti kao igrača. Njegova sposobnost da igra na više pozicija predstavljaće kapitalno pojačanje za Partizan, pružajući treneru Željku Obradoviću dodatne mogućnosti prilikom formiranja tima i taktičkih varijacija.

Duan Vašington se pridružuje desetorici novajlija koji su stigli u Partizan, a uskoro bi trebalo da se potvrdi i dolazak Alekseja Pokuševskog. Ovo bogatstvo pojačanja svedoči o ambicijama kluba da se vrati na vrhunski nivo takmičenja, a trener Željko Obradović sigurno sa nestrpljenjem očekuje da vidi kako će se nova ekipa uklopiti i pokazati na terenu. S obzirom na dosadašnje uspehe i iskustvo novih igrača, Partizan ima sve pretpostavke da ostvari zapažene rezultate u predstojećoj sezoni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading