NOVAKU SE OTVARA LAKŠI PUT DO FINALA: Ukoliko pobedi Nadala igraće protiv NJEGA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole juri po prvo olimpijsko zlato.

NOVAKU SE OTVARA LAKŠI PUT DO FINALA: Ukoliko pobedi Nadala igraće protiv NJEGA!

Foto: Profimedia

Na početku Olimpijskih igara u Parizu, teniser Mateo Arnaldi iz Italije iznenadio je sve pobedom nad francuskim teniserom Arturom Fisom rezultatom 2:0 u setovima (6:4, 7:6). Fis, koji se nalazi na 20. mestu ATP liste, nedavno je trijumfovao na turniru u Hamburgu, ističući se eliminacijom Nemca Aleksandra Zvereva. Fis je bio potencijalna prepreka za srpskog tenisera Novaka Đokovića, ali je sada Arnaldi preuzeo tu ulogu.

Mateo Arnaldi će se u drugom kolu takmičenja sastati sa pobednikom duela Raonić-Koepfer. Ovaj meč će biti prilika da Arnaldi pokaže svoju formu i snagu protiv izazova koje donosi drugo kolo Olimpijskih igara. 

Foto: Profimedia

Mateo Arnaldi

Sa druge strane, srpski teniser Novak Đoković će odmah na startu imati izuzetno težak meč, s obzirom da će se suočiti sa španskim teniserom Rafaelom Nadalom. Ovo će biti prilika da vidimo još jedan uzbudljiv susret između ova dva velikana teniskog sporta, a publika već nestrpljivo iščekuje ovaj duel.

Očekuje nas uzbudljiv nastavak teniskog takmičenja na Olimpijskim igrama, sa brojnim izazovima i neizvesnostima koje će obeležiti naredne mečeve. Đoković je na startu Olimpijskih igara ubedljivo pobedio Metjua Ebdena rezultatom 6:0, 6:1. 

Ono što je sigurno je da će sve oči će biti uprte u stadion ''Filip Šatrije u ponedeljak posle 13.30. Vrlo verovatno prisustvujemo poslednjem teniskom klasiku između Novaka i Rafe, tako da će biti ogromno interesovanje. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading