DOBRIĆ VERUJE U KVALITET SRBIJE: ''Možemo da igramo sa njima''!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Osećam se lepo na terenu, drago mi je da sam deo svega ovoga'' - jasan je Dobrić.

DOBRIĆ VERUJE U KVALITET SRBIJE: ''Možemo da igramo sa njima''!

Foto: Starsport

Reprezentacija Srbije započela je porazom učešće na Olimpijskim igrama pošto je izgubila od Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 110:84. Nakon susreta, Ognjen Dobrić je poručio da mogu da igraju protiv Amerikanaca i da su bili blizu rezultatskog priključka.

- Osećam se lepo na terenu, drago mi je da sam deo svega ovoga i da igram protiv ovakve ekipe Amerike. Mislim da smo pokazali da možemo da igramo sa njima. Okej, ne kažem da smo kvalitetniji ili bolji, ali da je sigurno da možemo da igramo sa njima. To prvo poluvreme je pokazatelj. Borili smo se stvarno uz rolu Duranta. Bili smo u rezultatskom priključku. Nije realan rezultat, moglo je da bude sa manjom razlikom. Bitne su preostale dve utakmice. To moramo da pobedimo da bismo nastavili takmičenje ovde - naveo je Dobrić.

Otkrio je i u čemu je bio problem.

- Problem je što kažnjavaju svaku grešku za nas. Imaju kvalitetne igrače na klupi. Svako može da napravi razliku na terenu, mali pad koncentracije, oni daju trojku, dve, tri. Izgubljena lopta, pretvaraju u koš. Mora da se odigra savršena utakmica - rekao je košarkaš Zvezde.

Atmosfera je takođe bila na nivou.

- Jeste, prelepo, pun stadion i lepo je igrati ovde - govorio je Dobrić,

Sledeći rival je Južni Sudan.

- Gledali smo tu utakmicu i prethodne njihove utakmice. Izuzetne ekipe, iako neko ne veruje u to i deluje da samo pričam tako da bih ih pohvalio, stvarno mislim da je tako. Moramo da igramo kao večeras. Opet, dve najbitnije utakmice za nas i jedva čekam - zaključio je Ognjen Dobrić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading