HOROSKOP ZA PONEDELJAK 29. JUL! Škorpije imaju problem sa bolovima u vratu, Jarčevima partneri zameraju manjak pažnje, Ribama sledi zbližavanje

Autor:

Vesti

29.07.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PONEDELJAK 29. JUL! Škorpije imaju problem sa bolovima u vratu, Jarčevima partneri zameraju manjak pažnje, Ribama sledi zbližavanje

Foto: shutterstock

Ovnovi, konfrontacija različitih mišljenja obeležiće dan. Nervira vas neko ko vam se stalno meša u posao. Ljubavna avantura s osobom koju upoznajete na kraćem putovanju inspirisaće vas na duže staze. Puni ste ljubavnog zanosa. Bikovi, finansijski problem može da dovede do zastoja u realizaciji cilja. Budite oprezni u rukovanju novcem. Posetite stomatologa.

Blizanci, uživate s partnerom u svakom trenutku. Očekuje vas vrlo romantično zajedničko putovanje i zbližavanje. Rakovi, partner je pokazao ljubomoru, ali to ne može narušiti odnos. Možda vam je upravo to pokazatelj njegove ljubavi. Zdravlje je odlično. Lavovi, slobodni se prepuštaju uživanju na putovanjima, gde ih čeka uzbudljiva ljubavna avantura.

Device, početak nove veze donosi vam samopreispitivanje u pogledu toga kuda vodi veza s novim partnerom.

Zdravlje: Premor. Vage, zdravlje vam je dobro, ali nesporazum sa partnerom može pokvariti dan. Škorpije, bolovi u vratu.

Strelčevi, ljubav na prvi pogled doprinela je tome da izgubite tlo pod nogama. Zdravlje vam je odlično. Jarčevi, partner vam zamera da mu ne posvećujete dovoljno vremena. Iskoristite vreme odmora da mu se više posvetite.Vodolije,  pad imuniteta.

Ribe, odnos s partnerom prošao je kroz iskušenja i nepoverenje. Sledi dalje zbližavanje.

Zdravlje je solidno.

Vaš celokupan horoskop pročitajte OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading