ŽELJKU JOKSIMOVIĆU SKINULI OBJAVU O ĐOKOVIĆU SA MREŽA! "Da je bila o Nadalu, ovo se ne bi desilo!"

Autor:

Sport

28.07.2024

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Novakovo kolo" smeta Vimbldonu

ŽELJKU JOKSIMOVIĆU SKINULI OBJAVU O ĐOKOVIĆU SA MREŽA! "Da je bila o Nadalu, ovo se ne bi desilo!"

Foto: Profimedia

I dok se Novak prebacio na Olimpijske igre i pokušava da dođe do jedinog odličja koje mu nedostaje braneći boje Srbije, prethodno takmičenje ga i dalje progoni zbog čuvene izjave. Đoković je nakon pobede nad Runeom u Londonu posle meča hejterima odbrusio poslavši ih na spavanje uz "Gooood night".

"Novakovo kolo," koje je kompozitor i regionalna muzička zvezda Željko Joksimović stvorio kombinovanjem poznate izjave Novaka Đokovića sa Vimbldona, skinuto je sa društvene mreže Tiktok.

Naime, zvanični nalog Vimbldona prijavio je Željka Joksimovića zbog korišćenja isečka sa tog Grend Slema u njegovom video snimku. Kao što je prikazano na slici, video je prijavljen sa naloga "The All England Tennis Club - Championship."

Republika

Foto: Tiktok

Vimbldon prijavio Željka Joksimovića

Željko Joksimović je kratko prokomentarisao to za "Blic":

- Siguran sam da se ovo ne bi desilo da sam napravio Nadalovo kolo.

Ipak, video sa "Novakovim kolom" još uvek je dostupan na Instagram profilu kompozitora i genijalan je. Njega takođe možete pogledati ispod.

 

 

Prošle nedelje, ovaj video je bio najviralniji u ovom delu Evrope.

U međuvremenu, najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, na Olimpijskim igrama teži zlatnoj medalji. U Parizu ima snažnu podršku, uključujući suprugu Jelenu Đoković, decu Stefana i Taru, aktuelne saradnike Borisa Bošnjakovića i Karlosa Gomeza Ereu, kao i selektora Dejvis kup reprezentacije Viktora Troickog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading