OGLASIO SE NOLE POVODOM SUSRETA SA NADALOM! Ovaj post je sve rekao (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo rivalstvo između Nadala i Đokovića je jedno od najupečatljivijih u svetu tenisa.

OGLASIO SE NOLE POVODOM SUSRETA SA NADALOM! Ovaj post je sve rekao (FOTO)

Foto: Profimedia

Španski teniser Rafael Nadal je ostvario pobedu nad Martonom Fučovičom rezultatom 2:1 po setovima, čime je zakazao duel sa Novakom Đokovićem u drugom kolu Olimpijskih igara. Ova najava je izazvala veliko uzbuđenje među ljubiteljima tenisa širom sveta.

Nakon žreba za Olimpijske igre, gde je bilo jasno da bi se Nadal i Đoković mogli sastati u drugom kolu, obojica tenisera su bili oduševljeni ovom mogućnošću. Navijači su takođe počeli da se raduju potencijalnom susretu dva velikana tenisa, kao klasiku koji dugo nije viđen.

Novak Đoković je bio ubedljiv u meču protiv Ebdena, dok je Nadal bio bolji od Fučoviča, što je samo pojačalo uzbuđenje za nadolazeći spektakl.

Ovo rivalstvo između Nadala i Đokovića je jedno od najupečatljivijih u svetu tenisa, a njihov susret na Olimpijskim igrama će svakako biti jedan od najiščekivanijih događaja. Obojica tenisera su veoma motivisani da pokažu svoje najbolje izdanje i pruže publici nezaboravan meč.

 

 


Nadal i Đoković su već pokazali da su u vrhunskoj formi, što dodatno podiže tenziju pred njihov susret na Olimpijskim igrama u Parizu. Očekuje se da će ova dva majstora tenisa pružiti izuzetan performans i ostaviti neizbrisiv utisak na publiku širom sveta.

Nakon što je saznao da će se sastati sa Nadalom u drugom kolu, Novak Đoković se oglasio na svom Instagram profilu, delujući uzbuđeno zbog nadolazećeg meča. Njegova objava je dodatno podstakla interesovanje javnosti za ovaj teniski spektakl.

Uzbuđenje raste kako se bliži trenutak susreta ova dva teniska velikana, a ljubitelji tenisa širom sveta jedva čekaju da vide kako će se odvijati ova teniska saga na Olimpijskim igrama.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading