KOMO NE ŽELI DA BUDE TURISTA U SERIJI A: Na jezero dolazi bivši fudbaler Real Madrida!

Autor:

Sport

28.07.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalan posao Koma.

KOMO NE ŽELI DA BUDE TURISTA U SERIJI A: Na jezero dolazi bivši fudbaler Real Madrida!

Foto: Profimedia

Iskusni fudbaler Rafael Varan postao je novo pojačanje italijanskog kluba Komo, potpisavši dvogodišnji ugovor. Varan je prethodne tri sezone proveo u Mančester Junajtedu, gde je upisao 68 nastupa i postigao dva gola. Ovaj francuski defanzivac je bio deo madridskog Reala sa kojim je četiri puta osvojio titulu šampiona Evrope, te je njegovo ime neraskidivo vezano za uspehe kluba.

Komo je prošle sezone zauzeo drugo mesto u Seriji B, te se sada sprema da se takmiči u višem rangu takmičenja - Seriji A. Sa trenerskim vođstvom Seska Fabregasa, klub ima ambiciozan pristup i jasnu viziju za budućnost, a dolazak iskusnog Varana sigurno će ojačati tim i pružiti dodatnu sigurnost u odbrani.

Foto: Tanjug/AP

Rafael Varan

Varan je iskusni defanzivac koji je za Francusku reprezentaciju odigrao čak 93 meča. Njegovo prisustvo na terenu donosi stabilnost i sigurnost, a njegovo iskustvo sa osvajanjem četiri evropska trofeja sa Real Madridom svakako doprinosi ugledu koji nosi sa sobom.

Ovaj transfer predstavlja značajan korak za Komo, dok istovremeno predstavlja izazovnu novu fazu u karijeri za Varana. Navijači Koma će sa nestrpljenjem iščekivati da vide kako će iskusni defanzivac doprineti timu i njihovim ambicijama u Seriji A. Ovaj fantastičan posao pokazuje velike ambicije kluba i da ne žele da budu samo turisti u najvišem rangu italijanskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading