SKANDALOZNO! Car UNAKAZIO Aleksandru, izneo nikad veću SRAMOTU na njen račun!

Autor:

Zabava

28.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FIlip Car se ne smiruje, opleo žestoko po Aleksandri Nikolić!

SKANDALOZNO! Car UNAKAZIO Aleksandru, izneo nikad veću SRAMOTU na njen račun!

Foto: instagram.com/pink printscreen

Sukob između bivšeg zadrugara Filipa Cara i Aleksandre Nikolić ne jenjava, a najnoviji incident uključuje oštre reči i optužbe upućene putem društvenih mreža. Naime, Car je javno prozvao Aleksandru zbog snimanja lajva sa njegovim navodnim neprijateljima, što je izazvalo žestoku reakciju i dodatno zaoštravanje odnosa između njih dvoje.

U svom obraćanju na Tiktoku, Filip Car nije štedeo reči dok je oštro kritikovao Aleksandru zbog njenih postupaka.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Filip Car priča o Aleksandri Nikolić

 

- Ne želim da opletem po tebi kako bi trebalo da opletem, a budeš li se tako cerila i kerila i tako sprdala i sa tim k**vetinama koje sam odavno pregazio... Neću da opletem po tebi jer ti ne želim negativu i da se loše osećaš, da to prenosiš na dete jer je blizu tebe i da radim bljuvotinu. Dosta nam se i ovako slade, na šta to liči, to je dno dna! Okružena devojka od Ane Spasojević, do Mine Vrbaški, do svih sa kojima se družiš, sve sa mojim dušmanima i neprijateljima - rekao je u lajvu na Tiktoku, pa se obratio i Mini Vrbaški:

Foto: ATA Images, Zadruga/official

Filip Car priča o Aleksandri Nikolić

 

- Da jedna Mina kaže, prvo, s tim Zolom si se družila, sedela u kafiću kada si me dodala u tu grupu. Meni si se prvo javila, ne ja tebi. Da, sramota je s kim igra, od mojih bivših do ne znam koga. Ja ti, žvalo žvalava, želim da se ostvariš i kao žena i kao majka. Žvalo, kada vidiš da ljudi imaju probleme, zlo jedno istinsko i pokvareno, onda ne dodaješ ulje na vatru, nego ako si toliko dobra sa Aleksandrom, pozoveš, a ne javno da prezentuješ kao da smo se mi čuli, da sam te zvao kao da te hoću isk**ati, hrpo go**na. Iz kog je ta kontejnera ispala, zaboravio sam da je živa, Bože me oprosti - izjavio je Car, piše Alo.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading