NADAL ZAKAZAO SPEKTAKL SA NOLETOM! Španac pokazao da ima još "vatre" u njemu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadal uspeo da se izbori sa izazovom i obezbedi svoje mesto u narednom kolu.

NADAL ZAKAZAO SPEKTAKL SA NOLETOM! Španac pokazao da ima još "vatre" u njemu!

Foto: www.profimedia.rs

Nakon pobeda u svojim uvodnim mečevima, Novak Đoković i Rafael Nadal su zakazali susret u drugom kolu Olimpijskih igara u Parizu 2024. Ovo će biti jedan od najvećih derbija u istoriji tenisa, jer će se sastati dva nekadašnja najbolja tenisera sveta. Obojica su pokazali svoju izuzetnu formu u prvim rundama, što samo dodatno pojačava uzbuđenje pred njihov susret.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 

U svom prvom meču na Olimpijskim igrama, Rafael Nadal je savladao Martina Fučoviča. Iako je pobedio rezultatom 6:1, 4:6, 6:4, Španac se suočio sa odlučnim protivnikom koji mu nije olakšao put do pobede. Fučović je pružio snažan otpor i u jednom trenutku čak imao priliku da trijumfuje, ali je Nadal uspeo da se izbori sa izazovom i obezbedi svoje mesto u narednom kolu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Novak Đoković i Rafael Nadal su odigrali rekordnih 59 mečeva, sa veoma izjednačenim rezultatom. Đoković trenutno vodi sa 30 pobeda u odnosu na Nadalovih 29, ali Španac je uspeo da ostvari tri pobede u poslednja četiri duela. Očekuje se da njihov susret na Olimpijskim igrama bude još jedna uzbudljiva epizoda u njihovom rivalstvu, posebno imajući u vidu Nadalovu impresivnu statistiku na pariskoj šljaci.

Nadalov trijumf nad Fučovićem nagoveštava da će meč sa Đokovićem biti izuzetno uzbudljiv. Iako je imao težak zadatak u prvom kolu, Nadal je pokazao svoju izuzetnu veštinu i borbeni duh. Sa druge strane, Đoković je deklasirao svog protivnika, Metjua Ebdena, što dodatno podiže tenziju pred njihov susret.

Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju susret između ova dva velika šampiona, jer će to biti prilika da se ponovo svedoči njihovom neizvesnom i uzbudljivom rivalstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading