OBOREN REKORD NA MEČU SRBIJE I AMERIKE! Teško da će iko moći BOLJE OD OVOG

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliko ostvarenje "kralja"

OBOREN REKORD NA MEČU SRBIJE I AMERIKE! Teško da će iko moći BOLJE OD OVOG

Foto: Starsport

Košarkaška reprezentacija Srbije trenutno na otvaranju Olimpijskih igara vodi žestoku bitku sa Amerikancima, preciznije sa Kevinom Durentom koji je u prvom poluvremenu šutirao bez promašaja u Lilu. Odmah iza njega na listi strelaca na današnjem meču jeste Lebron Džejms koji trenutno igra četvrte Olimpijske igre u karijeri, a danas je zabeležio istorijski trenutak u košarci, pošto je postao najstariji američki košarkaš koji je nastupio na Olimpijadi.

Sa 39 godina, košarkaš Los Anđeles Lejkersa je ostvario ovaj značajan podvig, nadmašivši tako prethodnog rekordera Leri Birda, koji je sa 35 godina igrao na Olimpijskim igrama 1992. godine.

"Kralju" su ovo četvrte Olimpijske igre, 2004. je osvojio bronzu, a 2008. i 2012. zlato.

Podsetimo, što se tiče samog meča, iako je u ovom momentu Amerika u prednosti na terenu, početak definitivno nije prošao onako kako se drim-tim nadao,

Odmah u prvom napadu je Aleksa Avramović izvrsno ukrao loptu i imao lake poene kojima je "raspalio" atmosferu, na šta su se nadovezali Petrušev, Dobrić i Jokić sa još izvrsnih poteza i naterali Stiva Kera da zove prvi tajm-aut odmah na startu prvi vođstvu Srbije od 10-2! Definitivno su "nabrijani" ušli naši košarkaši u ovaj duel, a baš tako i treba i mora protiv Amera!

Ipak, brzo se drim-tim vratio u utakmicu i trenutno održavaju razliku od oko 10 poena u trećoj deonici zahvaljujući nezaustavljivom Durentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading