NEDOVIĆ RADI KAO ZVER PRED NOVU SEZONU! AS ZVEZDE NIKAD SPREMNIJI: Da li će da doda I ŠUT na to? (VIDEO)

Autor:

Sport

28.07.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teretana radi punom parom

NEDOVIĆ RADI KAO ZVER PRED NOVU SEZONU! AS ZVEZDE NIKAD SPREMNIJI: Da li će da doda I ŠUT na to? (VIDEO)

Foto: Starsport

Crvena zvezda je, čini se, kompletirala gotovo ceo tim nikad ranije i planira ozbiljan pomak u odnosu na prethodne sezone kada je u pitanju Evroliga. Na Mali Kalemegdan dovedeni su provereni stranci koji imaju strašne sezone iza sebe, ali ono što je bitnije - vratili su se domaći igrači koji "osećaju" klub i svoju rodnu zemlju. Nikola Kalinić, Ognjen Dobrić, Uroš Plavšić dokazano veliki delija ispunio je dečački san, a čeka se i poslednji, ali ne manje važni Filip Petrušev koji bi bio poslednja kockica u Sferopulosovom mozaiku.

Jedan od onih koji spada u grupu Zvezdine dece kojima igra u crveno-belom dresu znači mnogo više od samog učinka jeste i Nemanja Nedović. Kako ga navijači zovu, Neda, vratio se na Mali Kalemegdan pre dve godine i krajem minule sezone uspeo je konačno da ostvari san o kome je mogao samo da mašta u prvom mandatu u Zvezdi - osvojio je regionalnu ligu i kompletirao "tripletu" sa svojim voljenim timom. 

Republika

Foto: Instagram/neda1624

Nedović vežba u teretani pred novu sezonu

Međutim, neće se tu zaustaviti 33-godišnji košarkaš. Suze u očima po osvajanju AdmiralBet ABA lige nisu bile dovoljne, već će iskusni bek ove sezone pokušati da odvede svoj tim do još većeg uspeha, a tome svedoči i novi snimak iz teretane koji je objavio na društvenim mrežama. Naime, na Instagramu je Nedović postavio video na kom radi čučnjeve sa tegom u rukama, pripremajući se tako punom parom pred narednu sezonu. U moru svih pojačanja, Nemanja je neko na koga zvezdaši uvek mogu da računaju i čini se da će se još pevati "Ne da, ne da, tebe tvoja Neda".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading