KONAČNO JE GOTOVA SAGA! Štoper Srbije u SLAVNOM italijanskom klubu!

Autor:

Sport

28.07.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan "orao" u Seriji A

KONAČNO JE GOTOVA SAGA! Štoper Srbije u SLAVNOM italijanskom klubu!

Foto: Tanjug/AP

Nije se Evropsko prvenstvo završilo kako smo svi priželjkivali, tačnije, nije bilo ni blizu toga. Ipak, suprotno od napada koji je bio loš, defanzivno smo bili na nivou. Tako da, ako ćemo nešto da izdvojimo kao pozitivno, to je stamena odbrana koja je poklekla samo dva puta. I to baš u prvom slučaju nije imao sreće glavni "dirigent" defanzivne linije "orlova" - Strahinja Pavlović. Iako je Srbija eliminisana već u grupnoj fazi, stameni štoper je bio jedan od najboljih igrača našeg tima, što nije prošlo nezapaženo kod naših navijača, ali ni u fudbalskom svetu.

Najavljivalo se nedeljama, ugledni italijanski list "La Gazeta delo Sport" je nedavno objavio naslovnicu sa srpskim fudbalerom ističući da je on prvi od trojice koje "rosoneri" planiraju da dovedu i konačno se dogodilo - Strahinja Pavlović je zvanično novi fudbaler Milana.

Najavljivao je taj epilog i najpoznatiji insajder u fudbalskom svetu Fabricio Romano, a upravo je Italijan i potvrdio tu informaciju, samo je nedostajalo da se klubovi dogovore oko cene, što su uspeli. Dolazak srpskog defanzivca, koštaće italijanski klub nešto više od 18.000.000 evra. Pavlović će iz redova Salcburga otići u Milan gde će imati priliku da igra na najvišem nivou, a sigurno je to i zaslužio.

Podsetimo, Strahinja Pavlović ima samo 23 godine, ali već ima bogato iskustvo iza sebe. Nakon Partizana, nosio je dres Monaka i Salcburga, a bio je starter u nacionalnom dresu u svim utakmicama na Svetskom prvenstvu 2022. godine, kao i na Evropskom prvenstvu 2024. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading