REPREZENTATIVKE SRBIJE UZBUĐENE! Jedva čekamo da počne prva utakmica

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nećemo podceniti Portoriko.

REPREZENTATIVKE SRBIJE UZBUĐENE! Jedva čekamo da počne prva utakmica

Foto: Starsport

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Tina Krajišnik rekla je njena ekipa neće potceniti Portoriko na početku Olimpijskih igara i dodala da svi sa nestrpljenjem očekuju početak takmičenja.

- Jedva čekamo da počne prva utakmica i da ta prva utakmica bude kako treba. Tri, četiri dana se spremamo i taktički, već smo fokusirani. Ekipu Porotorika ne treba potceniti, imaju dva, tri dobra igrača koja igraju Evroligu. Taktika je da njih zaustavimo i da odigramo dobru, brzu košarku, tranziciju i da iskoristimo mladost u ekipi. Da dobro skačemo, nisu po tome poznati, to su naše prednosti - rekla je Krajišnik novinarima u Parizu.

Republika

Foto: Profimedia.rs

 

 

Košarkašice Srbije igraju u nedelju 28. jula od 21 čas u Lilu protiv reprezentacije Portorika, na početku olimpijskog turnira. Sledeća utakmica će se odigrati protiv Kine u sredu 31. jula u 13:30 časova, a poslednju utakmicu grupne faze će odigradi 3. avgusta u 13:30 časova protiv Španije.

- Imali smo dovoljno vremena da se pripremimo za svaku utakmicu na turniru, ali sada je fokus na prvoj i kada to, nadam se, uspešno završimo, onda idemo dalje - navela je Krajišnik.

Ona je dodala da su svi nestrpljivi da počne takmičenje i da je u Olimpijskom selu zatišje.

- Nema toliko buke, druženja, uglavnom svi gledaju da se odmore i pripreme što bolje. Imamo trening kasno, dobar je da se pripremimo za ovaj bioritam, spremni smo - rekla je Krajišnik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading