PORAŽENA NA SAMOM STARTU TURNIRA! Tajlanđanka bolja od Ćirkovićke odlukom sudija

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je poraz uvek težak, Sara Ćirković može izvući korisne pouke iz ove borbe

PORAŽENA NA SAMOM STARTU TURNIRA!  Tajlanđanka bolja od Ćirkovićke odlukom sudija

Foto: www.profimedia.rs

Srpska bokserka Sara Ćirković nije uspela da se plasira u naredno kolo Olimpijskih igara u boksu u kategoriji do 54 kilograma. Njena protivnica, Jutamas Džitpong iz Tajlanda, trijumfovala je odlukom sudija rezultatom 4:1. Iako je jedan od pet sudija dao bolje ocene Ćirković, ostali su bili jednoglasni u ocenjivanju pobede Tajlanđanke.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Iako je rezultat bio 4:1 u korist Jutamas Džitpong, bilo je evidentno da su sudije imale različite poglede na borbu. Samo jedan sudija je dao prednost srpskoj bokserki, dok su ostali bili jednoglasni u oceni u korist Tajlanđanke. Ovo pokazuje da je borba bila izuzetno neizvesna i da je mogla da ode u bilo kom smeru.

Iako je poraz uvek težak, posebno na tako velikom takmičenju kao što su Olimpijske igre, Sara Ćirković može izvući korisne pouke iz ove borbe. Iskustvo stečeno na Olimpijadi će joj sigurno koristiti u daljoj karijeri i učvrstiti je kao bokserku.

I pored poraza, Sara Ćirković može da računa na podršku svojih navijača i sportske javnosti u Srbiji. Njen trud i predanost su nešto što se ceni, a iskustvo sa Olimpijskih igara će joj sigurno pomoći da nastavi da napreduje i ostvaruje uspehe u budućnosti.

Iako je poraz na Olimpijskim igrama uvek težak, Sara Ćirković ima pred sobom svetlu budućnost. Njena posvećenost boksu i iskustvo stečeno na velikim takmičenjima će joj sigurno pomoći da ostvari uspehe u budućnosti. Srbija će sa nestrpljenjem pratiti njen dalji sportski put i navijati za nove pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading