RAFA, PA ŠTO SE PLAŠIŠ NOLETA? Španac priprema teren za BEŽANJE od Đokovića na OI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navodno želi da se skoncentriše na dubl, a povreda ga ometa u singlu

RAFA, PA ŠTO SE PLAŠIŠ NOLETA? Španac priprema teren za BEŽANJE od Đokovića na OI!

Foto: Tanjug/AP

Španski mediji nedavno su otkrili planove Rafaela Nadala u vezi sa potencijalnim (ne)učešćem na Olimpijskim igrama u Parizu. Postoji velika neizvesnost oko njegovog igranja u singlu zbog problema koje ima sa povredom butine, zbog čega bi čak mogao da otkaže svoj nastup na Igrama i tako razočara milione ljubitelja tenisa.

Nadal je nedavno trenirao sa mladim španskim teniserom Karlosom Alkarazom, sa kojim će igrati dubl na Olimpijadi, ali postoji mogućnost da Nadal da prednost dublu u odnosu na singl, što je sada potvrdio i selektor Dejvis kup tima Španije. 

- Siguran sam da će Rafa igrati sutra (sad već danas) u dublu jer je danas dobro trenirao. Hajde da vidimo kako će se osećati. Dubl zahteva manje intenziteta nego singl gde morate fizički da budete u top formi", rekao je David Ferer i tako pripremio legendi "belog sporta" teren za odustajanje od singl konkurencije. 

Republika

Foto: Profimedia

Nadal sinoć na otvaranju OI

Ukoliko se odluči da ne učestvuje u singlu, u drugom kolu bi moglo da dođe do otkazivanja epskog spektakla između Nadala i Novaka Đokovića, što je od izlaska žreba bila jedina tema o kojoj se pričalo kada je u pitanju tenis na Olimpijskim igrama! Nole i Rafa bi tako imali poslednji ples, nakon što, naravno, slave nad Ebdenom odnosno Fučovičem, zbog čega su svi ljubitelji "belog sporta" zabrinuti.

Nadal večeras u paru sa Alkarazom sigurno igra protiv argentinskog dua Gonzalez-Molteni, dok sutrašnji nastup u singlu protiv Fučoviča ostaje enigma.

- Doživeo je manju povredu desne butine i mora da se odmara. Ne mogu ništa da garantujem, moramo da sačekamo i vidimo. Još nismo odlučili hoće li igrati, dodao je selektor Dejvis kup tima Španije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading