BOGDANOVIĆ SPUSTIO LOPTU PRED SUSRET SA AMERIKOM: Neću reći ništa, jer ne želim dodatno da ih motivišem

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdanović je istakao odlučnost Američkog tima.

BOGDANOVIĆ SPUSTIO LOPTU PRED SUSRET SA AMERIKOM: Neću reći ništa, jer ne želim dodatno da ih motivišem

Foto: Starsport

Košarkaški tim Srbije se priprema za prvi meč na Olimpijskim igrama, a njihov kapiten, Bogdan Bogdanović, ističe značaj fokusa na sopstveni tim. U najavi meča protiv Amerikanaca, Bogdanović je naglasio važnost koncentracije na sopstvenu igru, umesto ishitrenih najava i dodatnog motivisanja protivnika.

Sastav Američke košarkaške reprezentacije, poznat kao "drim-tim", stigao je u Francusku sa jakim timom. Međutim, uprkos impresivnom sastavu, srpski košarkaši ne gube veru u svoje sposobnosti i spremni su da se suprotstave jakom rivalu.

- Biće vremena za naslove - kroz osmeh je rekao Bogdan i dodao:

- Neću reći ništa, jer ne želim dodatno da ih motivišem. Verujemo, definitivno, ali ne želimo da im damo dodatnu motivaciju.


Bogdan Bogdanović je pohvalio Američki tim, ističući ih kao jedan od najboljih timova ikada sastavljenih za Olimpijski turnir. On naglašava da Amerikanci imaju mnogo iskusnih igrača koji znaju kako da se "uključe" kada je to potrebno, što dodatno pojačava izazov za srpski tim.
Republika

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović

 


Bogdanović je istakao odlučnost Američkog tima, navodeći primer njihove nedavne utakmice protiv Južnog Sudana, gde su uspeli da nadoknade zaostatak od 15-16 poena. Njegove reči ukazuju na to da Srbija očekuje izuzetno težak meč, ali su istovremeno spremni da pruže svoj maksimum protiv ovako jakog protivnika.

Ne, i dalje mislim da su jedan od najboljih timova koji je ikada zaigrao na Olimpijskom turniru. Svi znaju to, ali niko se neće predati i odbiti da se takmiči. Svi će pokušati da daju svoje najbolje protiv njih zasigurni. Imaju mnogo veterana tamo, znaju kako da se ‘uključe‘ kada bude vreme za to. Imali su 15,16 poena zaostatka protiv Južnog Sudana i videli ste da nisu želeli da izgube. Videli ste da su samo zaigrali malo više timske košarke i pobedili - zaključio je Bogdanović.

Duel između Srbije i SAD igra se u nedelju od 17:15 u Lilu, a očekuje se velika borba na parketu. Srbija se ne boji izazova i veruje u svoje mogućnosti, dok Amerikanci predstavljaju težak, ali uzbudljiv test za srpski tim. Svi ljubitelji košarke sa nestrpljenjem očekuju ovaj spektakl na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading