KAKVA DOMINACIJA PARTIZANA! Ozbiljna prednost nad Jedinstvom iz Uba

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

27.07.2024

21:22 >> 21:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dominacija crno-belih.

KAKVA DOMINACIJA PARTIZANA! Ozbiljna prednost nad Jedinstvom iz Uba

Foto: Starsport

JEDINSVO - PARTIZAN (0:3)

Natho 2', Trifunović 27' Jovanović 52'

TOK UTAKMICE

65. minut - IIII ČETVRTI GOL ZA PARTIZAN! Jedinstvo nema nikakve šanse nakon još jednog gola Jovanovića.

52. minut - TREĆI GOL ZA PARTIZAN! Đorđe Jovanović izdominirao na terenu i odvodi crno-bele u ozbiljno vođsto nad Jedinstvom.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

45+2. minut - Završeno je prvo poluvreme. Partizan vodi 2:0.

41. minut - PREKID MEČA! Ostao je Mario Jurčević na travi, njemu se trenutno ukazuje pomoć ali će on nastaviti utakmicu. 

32. minut - Kakva šansa za Severinu! Ispred samog gola je zaustavljen od Sisea.

27. minut - JOŠ JEDAN GOL ZA PARTIZAN! Nemanja Trifunović potvrdio prednost nad Jedinstvom.

22. minut - Peres je iskosa sa leve strane van kaznenog prostora pokušao da iznenadi golmana Partizana, ali je Aleksandar  Jovanović bio na pravom mestu. 

13. minut - Nova dobra akcija Partizana, lopta je prošla ka Đorđu Jovanoviću koji je otišao malo iskosa sa leve strane, odakle nije mogao da bolje šutira, tako da je lopta na kraju otišla preko gola ekipe sa Uba. 

11. minut - Oprobao je Bibars Natho svoj udarac iz daljine, ali nije bio precizan, lopta je otišla preko gola. 

9. miniut - Jedinstvo je posle primljenog gola imalo nekoliko izleta ka golu Partizana, ali se odbrana crno-belih odbranila i sačuvala vođstvo koje ima od trećeg minuta meča. 

2. minut - GOOOOL! PARTIZAN VODI 1:0. Natho iz penala odveo Partizan u prednost.

1. minut - POČELA JE UTAKMICA

SASTAVI

Partizan: Jovanović - Đurđević, Marković, Mujakić, Jurčević - Arijaga, Zahid - Severina, Trifunović, Natho - Saldanja.

 

 

UVODNI DEO

Fudbaleri Partizana se posle debakla na gostovanju Dinamu iz Kijeva (6:2) okreću obavezama u domaćem šampionatu, ali obrazi i dalje "bride" od šamara u Poljskoj, a to se vidi i po izjavi Aleksandra Stanojevića pred novi prvenstveni duel sa Jedinstvom iz Uba sa kojma se susreću danas u 20 časova.

 

 

Posle teškog poraza dolazi nam domaće prvenstvo. Čuli smo da je stadion rasprodat i to je lepa vest. Prava sportska sredina i dobar ambijent. Svi smo spremni, danas imamo poslednji trening, tako da potpuno spremni dočekujemo utakmicu - počeo je Stanojević i nastavio o protivniku:

Doveli su dosta novih igrača, ne odustaju od svog stila. Gledali smo ih i protiv Zvezde i protiv drugih ekipa. Mlada ekipa koja će tek da nadođe. Otišao im je najbolji igrač, ali im je došlo dosta dobrih stranaca. Žele da imaju svoj stil i pun respekt prema tome.

Nemanja Matić, legendarni srpski fudbaler, zaslužan je što je Ub dočekao da Jedinstvo zaigra u Superligi Srbije, a osim što je sjajan u fudbalskom svetu, on je i veliki čovek, što pokazuje i novi velikodušan poziv upućen grobarima.

Poslastičarnica na Ubu otvorena 1960te godine. Vlasnik, gospodin Miftari, dočekao je da na Ubu gostuje njegov Partizan. Grobari svratite sutra na limunadu - poručio je preko društvenih mreža Nemanja Matić.

 

 

Ponovo je pokazao koliki je gospodin i šmeker, ali i koliko brine o svojim sugrađanima i voli svoj Ub. Nije slučajno to što je uspeo da dođe do Superlige sa svojim voljenim klubom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading